Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu dedicaţie! "Tocat" de MM Stoica, Vassaras l-a trimis la FC Botoşani - FCSB: "Cum facem să nu ne mai arbitreze ăsta?"

Cu dedicaţie! "Tocat" de MM Stoica, Vassaras l-a trimis la FC Botoşani - FCSB: "Cum facem să nu ne mai arbitreze ăsta?"

FCSB

Comentarii

"Tocat" de Mihai Stoica la Orange Sport în mai multe rânduri, Florin Andrei a fost trimis de Kyros Vassaras să arbitreze meciul FC Botoşani - FCSB, sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 21:30, în direct pe Orange Sport 1 şi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

Kyros Vassaras, şeful CCA, a făcut o delegare care nu va fi pe placul lui Mihai Stoica. Grecul din fruntea Comisiei Arbitrilor l-a trimis pe Florin Andrei, "clientul" lui MM Stoica, să împartă dreptatea la FC Botoşani - FCSB, o delegare ce pare cu dedicaţie.

Cu dedicaţie de la Vassaras! Florin Andrei împarte dreptatea la FC Botoşani - FCSB

FC Botoşani - FCSB, meci din runda #12 a Superligii, va fi arbitrat de Florin Andrei, arbitru pe care Mihai Stoica l-a criticat în mai multe rânduri la Orange Sport. Kyros Vassaras n-a ţinut cont de criticile primite de central din partea oficialului "roş-albaştrilor" şi l-a delegat.

Florin Andrei va fi ajutat la cele două tuşe de Ovidiu Artene şi Mihăiţă Necula, iar în camera VAR vor fi Iulian Călin şi Romică Bîrdeş, în timp ce rezervă va fi Sorin Vadana.

"Cum facem să nu ne mai arbitreze ăsta?", a strigat Mihai Stoica la Orange Sport după ce Florin Andrei a anulat un gol după un henţ controversat, care n-a putut fi observat cu certitudine pe reluările TV, în Hermannstadt - FCSB 2-2.

Mihai Stoica l-a "botezat" pe Florin Andrei, centralul care va conduce FC Botoşani - FCSB

În direct la Orange Sport, joi, Mihai Stoica l-a "botezat" pe Florin Andrei, centralul care a fost trimis de Kyros Vassras la meciul cu FC Botoşani din deplasare.

MM a spus că lui Florin Andrei ar trebui să-i fie adăugat în nume prescutarea VAR, după cele întâmplate la Sibiu.

"Toate cele 3 meciuri pe care nu le-am câştigat, am fost dezavantajaţi în mod evident de arbitraj. Stăm foarte rău din punctul ăsta de vedere. Eu cer că în fiecare etapă să auzim ce zic cei din cabină VAR.

Celebrul Florin Andrei, dacă tot nu are numele de familie, să îi se pună VĂR. Florin Andrei VAR, de ce? Pentru că el este un specalist, vede ce nu văd alţii, a anulat un gol valabil. E foarte grav. Viciere în opinia mea! Nu mă interesează!", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: florin andreifcsb florin andreiflorin andrei mihai stoicafc botosani fcsb florin andreivassaras florin andrei 

viewscnt
Articole similare