Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Măldărăşanu, anunţul momentului la Hermannstadt după prima victorie în cinci etape: ”Săptămâna asta se va plăti”

Măldărăşanu, anunţul momentului la Hermannstadt după prima victorie în cinci etape: ”Săptămâna asta se va plăti”

Hermannstadt​

Comentarii

Marius Măldărăşanu (47 de ani) a tras concluziile după meciul câştigat de FC Hermannstadt cu CS Mioveni. Tehnicianul sibienilor a obţinut prima victorie după patru etape în campionat şi a precizat că situaţia financiară de la club se va îmbunătăţi în viitorul apropiat.

FC Hermannstadt s-a impus, în deplasare, în faţa formaţiei CS Mioveni, scor 2-0, într-un meci al etapei a 16-a din Superliga.

Sibienii au deschis scorul în minutul 53, când Răuţă l-a lansat pe Paraschiv şi acesta a înscris cu un şut din careu. În minutul 60, Oroian a centrat în careu şi Ionuţ Stoica a marcat cu o lovitură de cap.

Măldărăşanu, anunţul momentului la Hermannstadt după prima victorie în cinci etape: ”Săptămâna asta se va plăti”

La finalul meciului, Marius Măldărăşanu a reacţionat cu privire la evoluţia echipei sale.

A afirmat că victoria este una meritată şi a anunţat că se vor plăti şi o parte din restanţele salariale existente la club.

”Am avut acea perioadă mai dificilă, acum ne am revenit. O primă repriză rea, am fost foarte statici, însă a doua repriză am schimbat bine. Am făcut pressing şi aşa a venit primul gol. La al doilea gol am avut calitate, am pasat mai bine şi era normal să vină. Un rezultat meritat, mai ales pentru repriza a doua.

(n.r. despre Alhassan) Are nişte probleme medicale, o să revină la antrenamente. Şi-a pierdut din ritm, nu vrem să-şi piardă ritmul, trece printr-o perioadă mai grea, dar ne aşteptăm să revină.

Sunt multe puncte în joc, multe meciuri, foarte echilibrat acest campionat, poate datorită şi nouă şi Petrolului, cele două promovate, care au stat mai mereu acolo sus.

Sunt trei puncte bune, meritate şi mari pentru noi, ne dau moral pentru parcursul viitor.

Da, sunt restanţe. Săptămâna asta se va plăti salariul pe luna septembrie. Cu banii pe anul ăsta, lucrurile sunt OK. Mai sunt nişte restanţe de anul trecut, dar cred că se vor rezolva cât de curând.

(n.r. despre Rapid) E normal să ţin cu ei, dar când joc împotriva lor, e normal să vreau să câştige echipa mea. Îmi doresc ca ei să-şi îndeplinească obiectivul”, a declarat Măldărăşanu, după meci.

Hermannstadt este pe locul 5 în clasament, cu 26 puncte. Mioveni rămâne pe ultimul loc, cu opt puncte.

Afla mai multe despre: maldarasanuhermannstadt 

viewscnt
Articole similare