Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marin Dună, complet dezamăgit după eşecul din prelungiri cu Dinamo: "Nici ei nu au excelat"

Marin Dună, complet dezamăgit după eşecul din prelungiri cu Dinamo: "Nici ei nu au excelat"

FC Voluntari

Comentarii

Dinamo Bucureşti a învins-o pe FC Voluntari, scor 1-0 (0-0), vineri seară, într-o partidă din etapa a 21-a din Superligă.

Antrenorul ilfovenilor, Marin Dună a vorbit despre dezamăgirea trăită după meciul echipei sale pe stadionul Arcul de Triumf, din Bucureşti.

Marin Dună, neimpresionat de prestaţia echipei sale

Marin Dună a evidenţiat lipsurile din jocul echipei sale, dar şi lipsa calităţii în jocul adversarilor de la Dinamo. Lipsa jucătorilor cu experienţă pe banca echipei sale a fost încă un factor, a mai declarat antrenorul celor de la FC Voluntari.

”Am făcut un meci slab. Ne-am retras prea mult în a doua repriză şi i-am invitat peste noi. A fost un meci slab. Nici Dinamo nu a excelat, trebuie să fim realişti.

Nu aşa gândisem jocul. Am făcut un meci slab. Trebuie să tragem nişte concluzii. Nici meciul trecut nu a fost unul reuşit. La pauză nu prea am avut ce să schimbăm.

Noi am avut şi o bancă cu foarte mulţi tineri. Nu aveam cu ce să venim, cu jucători cu experienţă care să vină cu ceva în plus. Acesta este fotbalul. Trebuie să mergem înainte.”, a spus Marin Dună, la flash-interviu.

Dună a vorbit şi despre accidentarea lui Robert Popescu. Tânărul fotbalist al ilfovenilor a suferit o accidentare în minutul 36 al partidei de pe Arcul de Triumf.

”Încă nu ştim diagnosticul. Sperăm să fie bine. E ceva la metatarsiene. Vom vedea. Teoretic încă suntem în grupul acela de echipe. Se poate întâmpla orice. Aveam speranţe de la acest meci. Veneam după meciuri bune.

Ne-au dat speranţe săptămâna asta. S-au antrenat bine. E normal să vină şi să plece jucători. Nu vor veni mulţi jucători. Vor rămâne jucătorii de bază pentru că ei au dus greul. Vor fi două sau trei schimbări.”, a mai spus Marin Dună.

Afla mai multe despre: fc voluntarimarin dunadinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare