You are here:

Marius Şumudică a fost convocat de urgenţă în şedinţă! Dan Şucu discurs foarte clar ”Şumi, sunt cu tine până la capăt"

Marius Şumudică a fost convocat de urgenţă în şedinţă! Dan Şucu discurs foarte clar ”Şumi, sunt cu tine până la capăt"

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică a fost apatic după înfângerea de la Botoşani, scor 2-0. Tehnicianul a lăsat de înţeles că ar exista posibilitatea de a îşi semna demisia.

Dan Şucu a avut o întalnire cu Marius Şumudică pentru a discuta viitorul Rapidului

Acţionarul principal al Rapidului a discutat cu tehnicianul grupării între patru ochi, unde i-a transmis încrederea maximă pe care o are conducerea clubului în el.

”Şumi, sunt cu tine până la capăt! Mergem până în pânzele albe ca o echipă!”

Rezultatele, care nu confirmă valoarea Rapidului, l-au pus pe Marius Şumudică în faţa unui viitor incert pe banca tehnică, dar conducerea i-a acordat drept deplin pentru toate deciziile sportive din cadrul clubului.

"Şi eu, şi Victor Angelescu suntem alături de tine, ai credit nelimitat şi tragem linie abia la vară. Până atunci nu pleca urechea la nimeni şi la nimic!”, i-a spus Şucu, conform Fanatik.

Marius Şumudică a pomenit de problemele fizice ale jucătorilor, acestea îl implică în mod indirect pe fostul antrenor al Rapidului, Neil Lennon, căruia i se reproşează pregătirea fizică făcută în cantonamentul din vară.

Tehnicianul scotian a reuşit să obtină doar cinci puncte in Giuleşti, acolo unde a fost criticat dur de suporteri pentru stilul de joc pe care încearcă să-l implementeze echipei.

Dan Şucu îi confirmă ferm pozitia lui "Şumi-Gol" în cadrul clubului

 ”Fă ceea ce vrei tu, bagă-l pe care vrei, scoate-l din echipă pe care vrei! Eu sunt convins că o să îndeplineşti obiectivele şi că în vara anului viitor vom fi bucuroşi cu toţii!”.

Şumudică a încercat toate variantele, a schimbat primul 11, sistemul de joc şi totul fără rezultatul dorit. El încă mai aşteaptă ca în echipă să apară şi nou-veniţii Clinton NJie şi Aaron Boupendza, dar aceştia încă nu au primit permisul de muncă de la Uniunea Europeană.

Rapid se află pe locul 12 cu doar 13 puncte acumulate in 12 etape. Echipa este la cinci puncte de primul loc de play-off ocupat de Petrolul Ploieşti. Pauza pentru meciurile echipelor naţionale poate fi un nou start pentru formaţia din Giuleşti.

Afla mai multe despre: dan şucumarius şumudicaneil lennon 

viewscnt
Articole similare