Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică negociază cu fosta sa echipă! Cu cine poate semna

Marius Şumudică negociază cu fosta sa echipă! Cu cine poate semna
Comentarii

Marius Şumudică le-a întors spatele echipelor din Superligă. Deşi în ultimele luni, mai multe formaţii din România şi-au dorit să obţină serviciile antrenorului, ”Şumi” este aproape să revină într-unul dintre cele mai importante campionate din Europa.

Marius Şumudică este liber de contract de la începutul acestei veri, după ce înţelegerea sa cu formaţia saudită Al-Raed a expirat. La doar câteva zile după, Rapid s-a despărţit de Adi Mutu, iar fanii giuleşteni începuseră să viseze la revenirea omului care a scris istorie în tricoul vişiniu. Cu toate acestea, conducerea Rapidului l-a numit pe banca tehnică pe Cristiano Bergodi şi a provocat dezamăgire în randul suporterilor care l-ar fi dorit pe Marius Şumudică. 

Marius Şumudică negociază revenirea la Gaziantep

După ce a anunţat că nu ia în calcul, pentru moment, să antreneze la noi în ţară, fostul campion al României cu Astra Giurgiu a ajuns în Turcia şi este în discuţii avansate cu Gaziantep, conform Fanatik. Mai mult decât atât, sursa citată relatează că Şumudică le-a cerut şefilor clubului cinci transferuri pentru a întări lotul echipei la care activează Alexandru Maxim. ”Şumi-Gol” i-a mai pregătit pe ”şoimi” în perioada iunie 2019-ianuarie 2021. În urmă cu patru ani, Gaziantep era nou-promovată în prima ligă, dar Şumudică a transformat gruparea din sudul Turciei într-o forţă, care la acea vreme băgase frica în granzii Galatasaray, Fenerbahce şi Besiktas.

Start fals pentru Gaziantep în campionat

Echipa lui Maxim are două înfrângeri după primele două partide, iar deplasarea de la Konyaspor de vineri poate fi decisivă pentru antrenorul Erdal Gunes. Până acum, Gaziantep a fost învinsă de Fenerbache în deplasare, scor 1-2, şi pe teren propriu de Sivasspor, scoe 1-3.

În primul mandat de antrenor pe banca lui Gaziantep, Marius Şumudică a înregistrat 20 de victorii, 12 înfrângeri şi 19 egaluri în 51 de partide.

Afla mai multe despre: marius şumudică 

viewscnt
Articole similare