You are here:

Marseille s-a despărţit de Marcelino pe fondul unei dispute "deplorabile" cu fanii

Marseille s-a despărţit de Marcelino pe fondul unei dispute "deplorabile" cu fanii
Comentarii

Olympique Marseille s-a despărţit de antrenorul Marcelino, a anunţat miercuri gruparea din Ligue 1, pe fondul unei dispute cu suporterii, notează Reuters.

Marţi, Marseille a atacat reprezentanţii fanilor după ce aceştia ar fi ameninţat conducerea clubului şi ar fi făcut presiuni asupra lor să demisioneze în timpul unei şedinţe care a avut loc luni, 18 septembrie.

"... Olympique Marseille consideră că evenimentele din 18 septembrie nu le permit lui Marcelino şi stafului tehnic să îşi îndeplinească în bune condiţii rolul pentru care au fost angajaţi", a precizat Olympique Marseille într-un comunicat.

"Ca urmare a acestei situaţii deplorabile, Marcelino şi staful său nu îşi vor continua misiunea la Olympique Marseille. Având în vedere această situaţie, întregul club este extrem de dezamăgit de faptul că trebuie să se confrunte cu plecarea din motive extrasportive a unui antrenor şi a unui staf tehnic care au sosit la Marsilia abia la 23 iunie şi s-au dedicat în totalitate clubului”, se mai arată în comunicat.

Fostul antrenor al Valenciei şi al echipei Athletic Bilbao, Marcelino s-a alăturat clubului Marseille în luna iunie, înlocuindu-l pe Igor Tudor.

Afla mai multe despre: marseillemarcelino 

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul