You are here:

Mbappe, înainte de duelul cu idolul Ronaldo: ”Nu am fost niciodată invidios pe el. Va rămâne o legendă a fotbalului”

Mbappe, înainte de duelul cu idolul Ronaldo: ”Nu am fost niciodată invidios pe el. Va rămâne o legendă a fotbalului”

EURO

Comentarii

Francezul Kylian Mbappe (25 de ani) a vorbit despre portughezul Cristiano Ronaldo (39 de ani) înaintea sfertului de finală de la Campionatul European din Germania.

Mbappe, cuvinte mari pentru idolul Ronaldo: ”Toată lumea ştie admiraţia mea pentru el”

Franţa şi Portugalia se întâlnesc în unul dintre cele mai aşteptate dueluri din faza sferturilor de finală de la EURO 2024. Meciul începe la ora 22:00, pe Volksparkstadion, din Hamburg.

La conferinţa de presă premergătoare partidei, vedeta franceză Kylian Mbappe a vorbit despre confruntarea cu idolul său, Cristiano Ronaldo.

Căpitanul Franţei a vorbit în termeni elogioşi despre purtătorul banderolei din echipa Portugaliei, pe care a recunoscut că îl admiră, îl respectă şi îi cere sfaturi.

”Este o onoare să joc împotriva lui Cristiano. Toată lumea ştie admiraţia pe care am avut-o întotdeauna pentru el. De-a lungul timpului, am avut şansa să-l cunosc, şi încă ţinem legătura, îmi dă sfaturi. Încă o dată spun, este o onoare. Indiferent de ceea ce se va întâmpla, el va rămâne o legendă a fotbalului. Trebuie să ştii să îl apreciezi.

Nu am fost niciodată invidios pe el, vreau doar să admir măreţia unui jucător unic. Nu va mai fi cineva ca el. A scris istorie, a inspirat generaţii, CV-ul său vorbeşte de la sine şi a ştiut să se reinventeze. Am tot respectul pentru el, dar sper ca mâine să nu fie la fel de fericit şi să mergem în semifinale”, a declarat Mbappe, înainte de meci, potrivit lequipe.fr.

Din sezonul viitor, Kylian Mbappe va juca şi el la Real Madrid, echipa de club unde Cristiano Ronaldo a scris istorie, în perioada 2009-2018.

Afla mai multe despre: kylian mbappecristiano ronaldo,  

viewscnt
Articole similare