Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Meci" câştigat de naţionala României înaintea partidelor din Liga Naţiunilor! Cu cine au jucat triolorii în Giuleşti şi cine a marcat | FOTO

"Meci" câştigat de naţionala României înaintea partidelor din Liga Naţiunilor! Cu cine au jucat triolorii în Giuleşti şi cine a marcat | FOTOgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Stadionul Rapid-Giuleşti a găzduit un meci-test între naţionala României şi FC Voluntari II. Tricolorii au câştigat la scor.

România, meci-test înainte de debutul în Liga Naţiunilor

Edi Iordănescu încearcă să facă totul ca la carte în perioada rămasă pentru pregătirea lotului cu care va ataca primele două poziţii ale grupei din Liga Naţiunilor. 

Luni, tricolorii au lăsat antrenamentele pentru un meci-test cu FC Voluntari II. Naţionala României a câştigat cu 5-0 pe Stadionul Rapid-Giuleşti, iar printre marcatori s-au numărat: Denis Alibec, Florin Tănase, cu o dublă, Darius Olaru şi Marius Ştefănescu. 

"Selecţionerul Edward Iordănescu a organizat o şedinţă de pregătire specială pentru a pune la punct detalii tactice înainte de meciurile din Nations League. Tricolorii s-au antrenat pe stadionul Giuleşti într-un joc-şcoală, având ca adversar pe FC Voluntari II. Poarta ilfovenilor a fost apărată pe rând de Niţă şi Aioani. 

Partida a avut două reprize de câte 40 de minute şi a fost un bun prilej pentru fotbaliştii noştri de a se acomoda cu arena unde vor întâlni Finlanda şi Muntenegru, pe 11, respectiv 14 iunie", a transmis FRF. 

România va disputa patru partide oficiale în luna iunie, toate în cadrul Ligii Naţiunilor, care poate asigura locul în barajul pentru EURO 2024.

Galerie foto din România - FC Voluntari II

Meciurile României în Liga Naţiunilor

  • Muntenegru – ROMÂNIA, 4 iunie, ora 21:45, stadion Podgorica
  • Bosnia-Herţegovina – ROMÂNIA, 7 iunie, ora 20:45, stadion Bilino Polje Zenica
  • ROMÂNIA – Finlanda, 11 iunie, ora 21:45, stadion Giuleşti
  • ROMÂNIA – Muntenegru, 14 iunie, ora 21:45, stadion Giuleşti

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: romania fc voluntariromania liga natiunilor 

viewscnt
Articole similare