Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Cosmin Contra pentru fani în urma finalului dezastruos de sezon al lui Al Ittihad: ”Îmi prezint scuzele în faţa lor. Am avut ghinion”

Mesajul lui Cosmin Contra pentru fani în urma finalului dezastruos de sezon al lui Al Ittihad: ”Îmi prezint scuzele în faţa lor. Am avut ghinion”

Fotbal

Comentarii

În urma unui sezon în care s-a aflat în fruntea clasamentului o bună perioadă de timp, Al Ittihad, echipa pregătită de Cosmin Contra, a pierdut campionatul în favoarea lui Al Hilal. În final, formaţia românului s-a clasat la două puncte în urma campioanei.

Al Ittihad s-a aflat în funtea clasamentului din prima ligă saudită pe tot parcursul acestui sezon, dar a ratat campionatul dramatic în ultimele etape.

Cu cinci runde rămase, echipa pregătită de Cosmin Contra avea un avans de opt puncte faţă de urmăritoarea Al Hilal, dar a avut parte de un final dezastruos de sezon.

Al Ittihad a reuşit să câştige doar una dintre ultimele cinci partide, a pierdut două şi a remizat alte două, clasându-se în final la două puncte de campioană.

Chiar şi cu trei runde rămase, după ce pierduse duelul direct cu Al Hilal, Al Ittihad putea cuceri campionatul atât timp cât scoatea şapte puncte din ultimele nouă disponibile, dar a reuşit să obţină doar patru.

Fanii echipei saudite, care nu a mai cucerit titlul din 2009, l-au făcut praf pe Cosmin Contra în urma acestui eşec, iar tehnicianul român a fost nevoit să îşi ceară scuze în faţa acestora.

Mesajul lui Cosmin Contra pentru fani în urma finalului dezastruos de sezon al lui Al Ittihad

În urma ultimei etape, fostul selecţioner al României le-a cerut iertare suporterilor lui Al Ittihad şi a afirmat că echipa sa îşi va trage învăţăturile de minte din această experienţă neplăcută.

Îmi prezint scuzele în faţa fanilor pentru pierderea titlului. Au fost alături de noi de-a lungul întregului sezon şi ne-au susţinut pentru a-şi transforma speranţele în realitate.

Ceea ce s-a întâmplat în acest sezon reprezintă o lecţie de pe urma căreia vom beneficia în sezonul viitor. Vom încerca să reparăm greşelile şi să compensăm pentru pierderea titlului.

Am avut ghinion. Am condus clasamentul mult timp, dar am ratat titlul pe ultima sută de metri”, a spus Cosmin Contra, potrivit Kooora.

Instalat pe banca lui Al Ittihad în vara trecută, Cosmin Contra a fost la un pas de a aduce echipei saudite primul titlu din ultimii 13 ani.

Înaintea noului sezon, rămâne de văzut dacă şefii lui Al Ittihad vor fi dispuşi să continue cu român pe bancă.

Afla mai multe despre: cosmin contra 

viewscnt
Articole similare