Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul postat de Dinamo după ce Constantin Din a devenit noul preşedinte al FRH: ”Din postura de campioană a României”

Mesajul postat de Dinamo după ce Constantin Din a devenit noul preşedinte al FRH: ”Din postura de campioană a României”

Handbal

Comentarii

Dinamo a postat un mesaj după ce Constantin Din a reuşit să îl învingă pe Alexandru Dedu la alegerile FRH.

Mesajul postat de Dinamo după ce Constantin Din a devenit noul preşedinte al FRH

Campioana la masculin, Dinamo Bucureşti, a transmis felicitări, joi, noului preşedinte al FR Handbal, Constantin Din, fost arbitru internaţional, care l-a detronat pe Alexandru Dedu, după două mandate consecutive.

Mult succes, Constantin Din! Din postura de campioană a României îl felicităm pe Constantin Din pentru alegerea în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Handbal şi îi urăm succes în noul mandat.

Totodată, îl aşteptăm să ne decerneze următorul trofeu!”, a transmis Dinamo Bucureşti, prin mesajul alăturat unei fotografii cu noul şef al FRH şi fostul internaţional Dănuţ Lupu.

Şi Ramona Farcău, fosta extremă a naţionalei, şi-a arătat bucuria printr-un mesaj.

Constantin Din l-a surclasat, în turul doi al alegerilor, pe Alexandru Dedu, obţinând 157 de voturi. Pe locul 3 în lupta pentru preşedinţia federaţiei s-a clasat Bogdan Voina. Felicitări! Să fie într-un ceas bun!”.

Constantin Din a fost ales, joi, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Handbal, în care îi succede lui Alexandru Dedu, care a fost de asemenea candidat.

Din a obţinut 157 de voturi în turul doi, în timp ce Alexandru Dedu a obţinut 66. Ceilalaţi doi candidaţi, Bogdan Voina şi Maximilian Gavrilă, au obţinut 48, respectiv un vot în primul tur, din cele 223 validate.

În turul al doilea, Bogdan Voina, fiul mareului handbalist Radu Voina, le-a recomandat celor care l-au votat să-l susţină pe Din.

Vreau să vă mulţumesc din suflet  pentru încrederea acordată şi vă promit că nu o să vă dezamăgesc. Mulţumesc şi actualei conduceri pentru ce a reuşit să facă în aceşti opt ani.

Vă promit că handbalul românesc împreună cu dumneavoastră este pe mâini bune”, a spus Din, după anunţarea rezultatelor finale.

Constantin Din (53 de ani) este fost arbitru la nivel de mari competiţii internaţionale, iar în prezent este observator EHF. El a candidat pentru prima dată pentru funcţia de preşedinte al FR Handbal.

La 50 de ani, Alexandru Dedu a candidat pentru al treilea mandat, el fiind ales pentru prima dată în funcţie în februarie 2014.

Fost component al naţionalei, cu care s-a clasat pe locul 8 la JO din 1992, şi câştigător la nivel de club al Ligii Campionilor, Dedu a condus forul naţional în ultimii opt ani.

Al doilea mandat l-a câştigat la doar un vot diferenţă în faţa Narcisei Lecuşanu, oficial IHF în prezent.

Afla mai multe despre: frh 

viewscnt
Articole similare