Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Metodele Marijanei Kovacevic, contestate în direct! Starul din Superligă s-a rupt, deşi a fost tratat. ”Mi se pare inconştienţă” | EXCLUSIV

Metodele Marijanei Kovacevic, contestate în direct! Starul din Superligă s-a rupt, deşi a fost tratat. ”Mi se pare inconştienţă” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Daniel Paraschiv, atacantul lui Hermannstadt, a ajuns pe mâinile celebrei Marijana Kovacevic, ”vraciul” care a făcut adevărate minuni de-a lungul timpului în refacerea ţesuturilor musculare. Fotbalistul Sibiului a fost plecat la Belgrad pentru a se reface şi a sărit peste partida cu FCSB, pierdută de echipa sa cu 0-3. Paraschiv a revenit pe teren la meciul cu Sepsi, în ciuda rupturii musculare suferite, însă accidentarea sa a recidivat.

Daniel Paraschiv s-a rupt, la o săptămână după ce a fost tratat de Marijana. Cosmescu şi Panduru şi-au pus întrebări

Invitaţi în studioul emisiunii ”Minutul 91”, Basarab Panduru şi Bogdan Cosmescu au pus sub semnul întrebării metodele aplicate de ”vraciul” Marijana Kovacevic, după ce Paraschiv ”s-a rupt” din nou, după doar 20 de minute pe gazon.

Comentatorul Orange Sport a fost necruţător cu cei de la Hermannstadt şi a declarat că dacă ar fi fost în locul atacantului nu ar fi intrat pe teren, având în vedere problema medicală apărută recent la Paraschiv.

Basarab Panduru: ”Paraschiv, la meciul cu FCSB, a fost în Serbia. Băi, ce minuni, se fac nişte minuni mari de tot (n.r. Ironic). Acum nu mai poţi să mergi (n.r. Daniel Paraschiv).

Dan Udrea: Băluţă are acum ruptură musculară. Nu se duce în Serbia, pentru că înţeleg că este într-o zonă aproape de tendon acolo unde Marijana nu face intervenţii. O altă situaţie este cea a unor jucători, cum a fost cazul lui Paraschiv, care intri la joc şi te rupi. Cum a fost şi cazul lui Diego Costa de la Atletico de Madrid.

Basarab Panduru: Da, dar acolo era normal să forţezi, pentru că era finală de UCL.

Dan Udrea: Pe Paraschiv l-au forţat pentru că era meci cu Sepsi şi i-au zis: Te rupi, te rupi”. Vine pauza competiţională şi ai timp să te refaci.

Bogdan Cosmescu: Ruptura musculară nu se rezolvă neapărat într-o lună. De cât timp stă Petrila? De nouă meciuri. Poate fi mult mai grav dacă recidivează. Mie mi se pare că este o inconştienţă. Eu în locul lui Paraschiv nu intram nicio secundă. Le spuneam ”Fiţi sănptoşi cu meciul vostru cu Sepsi” Michael Ballack a refuzat luni de zile să intre când a avut problema aia la genunchi. Seamănă a vrăjtorie, unii da, alţii nu... Cum cad astrele (n.r. ironic)

În vârstă de 24 de ani, Daniel Paraschiv este cotat de Transfermarkt la 1.000.000 de euro.

Alexandru Băluţă s-a accidentat, iar Marijana Kovacevic nu poate interveni să-l ajute: "Nu face terapie în zona aia"

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, a oferit detalii despre accidentarea lui Alexandru Băluţă, despre care a spus că nu se poate trata la Belgrad, la celebra Marijana Kovacevic.

Zona în care a suferit Băluţă ruptura musculară nu este accesibilă pentru tratament, fiind aproape de tendon. Stafful FCSB sper să-l aibă pe Alexandru Băluţă sub comandă în a doua parte a cantonamentului pe care "roş-albaştri" îl au pregătit în Turcia.

"Nu merge la Belgrad. Nu. Este o accidentare, dar este în zona tendonului şi Marijana acolo nu intervine. Nu face terapie în zona aia, e o zonă mai dificilă. Leziunea lui fibrilară este de gradul 2B, dacă totul merge bine ar trebui să facă partea a doua cantonamentului cu echipa", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbmarijana kovacevicdaniel paraschivhermannstadt 

viewscnt
Articole similare