Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Wolverhampton a învins Chelsea în Premier League! Pochettino n-a făcut minuni de Crăciun, iar londonezii sunt pe 10 în clasament

Wolverhampton a învins Chelsea în Premier League! Pochettino n-a făcut minuni de Crăciun, iar londonezii sunt pe 10 în clasament

Premier League

Comentarii

Wolverhampton a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Chelsea, într-un meci din etapa a 18-a a campionatului Angliei.

Wolverhampton a învins Chelsea cu 2-1 în Premier League

După ce la pauză ambele echipe au intrat la egalitate, scor 0-0, în repriza a doua s-au înmulţit ocaziile, iar gazdele au fost cele care au fost decisive. 

Întâi Lemina, în minutul 51, apoi Doherty, în 90+3, au dus scorul la 2-0, iar "albaştrii" au mai sperat timp de cinci minute în prelungirile partidei. 

Pentru Chelsea a înscris Nkunku, în minutul 90+6, cu o lovitură de cap, însă până în minutul 90+12 londonezii n-au mai putut fructifica ocaziile, iar Wolverhampton s-a impus cu 2-1. 

Chelsea ocupă locul 10 în clasament, cu 22 de puncte, în timp ce Wolverhampton este pe 11, tot cu 22 de puncte. Lider este Arsenal, care are 40 de puncte.

Afla mai multe despre: wolverhampton chelsearezultate premier league 

viewscnt
Articole similare