Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atmosfera de Champions League, fotbal de Liga 3! Cum s-a incheiat cel mai fierbinte meci al zilei de Ajun

Atmosfera de Champions League, fotbal de Liga 3! Cum s-a incheiat cel mai fierbinte meci al zilei de Ajun
Comentarii

Ediţia cu numărul 397 a ”Derby-ul Intercontinental” dintre Fenerbahce şi Galatasaray i-a dezamăgit pe pasionaţii fotbalului din ”ţara Semilunei”. Cele două rivale de moarte au încehiat la egalitate, scor 0-0, în cel mai aşteptat meci al zilei de Ajun.

În faţa a 50.000 de oameni, Fener şi Galata s-au anulat reciproc şi au oferit un meci sărac în faze de poarte, dar cu nervi mulţi în teren. Cea mai mare oportunitate a fost ratată de Maurito Icardi în minutul 68. Argentinianul s-a înălţat superb peste apărarea lui Fener, dar nu a reuşit să cadreze lovitura de cap.

Un singur şut pe poartă a fost expediat pe tot parcursul celor 90 de minute, acela aparţinându-i Galatei. La capitolul cartonaşe galbene, cele două echipe au fost ”generoase”. Centralul Kardesler a arătat nu mai puţin de şapte avertismente, un număr relativ mic faţă de alte dispute anterioare.

Remiza de pe Sukru Saracoglu  le ţine pe ambele rivale la egalitate de puncte, 44, Fenerbahce fiind pe primul loc datorită golaverajului favorabil.

VIDEO cu atmosfera fantastică de la Fener - Galata

Afla mai multe despre: turciagalatasarayfenerbahce,  

viewscnt
Articole similare