Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Ciobanu, apel la calm după ce FC Botoşani a câştigat în premieră în acest sezon: "Este o descătuşare"

Mihai Ciobanu, apel la calm după ce FC Botoşani a câştigat în premieră în acest sezon: "Este o descătuşare"

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a obţinut prima victorie a sezonului în Superligă, vineri, scor 2-0 (0-0), pe terenul celor de la Oţelul Galaţi, într-o partidă din etapa a 21-a.

Botoşănenii au obţinut prima victorie a sezonului, în deplasare, cu Oţelul Galaţi. Eduard Florescu a înscris o dublă cu Oţelul, un gol din lovitură liberă venit în minutul 66, după cartonaşul roşu primit de Rus şi o execuţie din interiorul careului venită în prelungirile partidei, în minutul 90+3.

Antrenorul botoşănenilor, Mihai Ciobanu, a vorbit despre primul succes al echipei sale în acest sezon. Au trecut 21 de etape pentru prima victorie a celor de la FC Botoşani.

Mihai Ciobanu, rezervat după victoria cu Oţelul Galaţi

"A fost o bucurie de moment, rezervată. Ştim că nu am avut toamna pe care ne-am dorit-o. Acum sunt în iarnă şi nu am numărat bobocii. Este o victorie care dă speranţe. S-a văzut că băieţii au devotament. S-au luptat pentru minge şi aşa trebuie să facă mereu.

Au apărut accidentări surprinzătoare. Cred că celor care au lipsit azi le pare rău că nu au fost cu noi la această bucurie. Mereu am avut un dialog cu conducerea pentru a căuta cele mai bune soluţii.

Sunt trei puncte importante. Este o descătuşare. Sunt multe etape până la final, multe puncte puse în joc. E foarte important cum ne facem paşii de acum, mă refer la transferuri.", a spus Mihai Ciobanu, la flash-interviu.

Afla mai multe despre: fc botosanimihai ciobanuotelul galati 

viewscnt
Articole similare