Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru, entuziasmat înainte de Universitatea Craiova - CFR Cluj: "E Champions League la tine acasă"

Mihai Rotaru, entuziasmat înainte de Universitatea Craiova - CFR Cluj: "E Champions League la tine acasă"
Comentarii

Mihai Rotaru este entuziasmat înainte de partida echipei sale, Universitatea Craiova, împotriva celor de la CFR Cluj, meci care se va disputa pe Stadionul Ion Oblemenco.

Patronul celor de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, ţine cont de presiunea suporterilor înainte de partida Universităţii, cu CFR Cluj.

"Extraordinar, abia aşteptăm meciul. Oricum aşteptam meciul. Memoria suporterului de fotbal este cea mai scurtă din lume, durează de duminică până miercuri. Dacă ai pierdut miercuri deja te gândeşti la următorul meci.

Dacă ai câştigat, cu atât mai bine. Ai o euforie. Un meci de ăsta se aşteaptă, un Craiova – FCSB, CFR, Rapidul. Le aştepţi, sunt în primele patru locuri, mereu au fost meciuri foarte bune. Nerăbdare, ca orice suporter, să înceapă meciul. E vorba de emoţii şi pozitive şi de îngrijorare.

Repet, noi trebuie să aşteptăm aceste meciuri ca un spectacol, să ne bucurăm de el. Vor fi 20.000 în tribună, vom aştepta rezultatul, sperăm să fim noi cei victorioşi" a declarat Mihai Rotaru pentru Fanatik.

Rotaru nu îşi subestimează adversarii din această etapă şi îşi îndeamnă jucătorii să-şi rămână cu picioarele pe pământ, indiferent de forma în care se vor prezenta cei de la CFR.

"Eu şi dacă joc cu echipa a doua a lui Papură am emoţii, normal că iei în calcul orice. E vorba despre frumuseţea aşteptării unui meci mare, trebuie să fim prezenţi acolo. Nu frica de a pierde. E Champions League la tine acasă, avem poate cel mai frumos stadion din România, avem şi staruri şi călători de pian. Despre asta e vorba.

E vorba despre suporteri, public. Nu suntem pe val, ne-am făcut treaba bine sau mai puţin bine, sau mai mult bine. CFR e CFR, e echipa ultimilor 10 ani. Au antrenor italian care a antrenat în Serie A, au cel mai mare buget din SuperLiga, cred că ne depăşesc în continuare. Atunci, sigur că orice se poate întâmpla" a încheiat Rotaru.

Afla mai multe despre: universitatea craiovamihai rotarucfr clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare