Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru: ”Îmi pare rău că n-am făcut 3-0. Nu ţin minte vreo ocazie a lor”. Critici spre selecţioner: ”Cu el ar fi trebuit să înceapă lista”

Mihai Rotaru: ”Îmi pare rău că n-am făcut 3-0. Nu ţin minte vreo ocazie a lor”. Critici spre selecţioner: ”Cu el ar fi trebuit să înceapă lista”
Comentarii

Finanţatorul celor de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, a tras concluziile după victoria din Gruia contra celor de la CFR Cluj.

Universitatea Craiova a învins-o, în deplasare, pe CFR Cluj, scor 2-1, în prima etapă a play-off-ului Superligii. Oltenii au trecut pe locul secund în clasament.

La Cluj, gazdele au ratat patru-cinci ocazii clare de gol în prima jumătate de oră, dar cei care au deschis scorul au fost craiovenii, prin Baiaram, în minutul 38. 

În startul reprizei secunde, Mitriţă a mărit avantajul oaspeţilor, cu un gol frumos, din careu. Matei Ilie a readus în joc gazdele, cu un gol înscris în minutul 66. 

Dar tot el a fost eliminat cu cartonaş roşu direct după ce l-a călcat, din spate, pe Jovan Markovic. Era minutul 87 şi clujenii nu au mai avut forţă să egaleze, iar Craiova s-a impus cu 2-1.

Rotaru, declaraţii incendiare: ”Puneam piciorul pe minge doar pentru a o trimite la CFR”

La finalul partidei din Gruia, Mihai Rotaru a avut o intervenţie telefonică şi a reacţionat cu privire la jocul făcut de echipa sa la debutul în play-off-ul acestui sezon.

”Nu e nevoie să fac analiză. Trebuie să puneţi intervenţia de la finalul meciului cu FCU Craiova. Nu mai ţineţi minte? Cred că dominarea lui CFR Cluj a fost izvorâtă dintr-o sumedenie de pase greşite. Noi puneam piciorul pe minge doar pentru a o trimite la CFR.

Cred că ăsta a fost planul lui Ivaylo, mergem să suferim şi să îi prindem pe contre. A fost o senzaţie neplăcută şi pentru mine, aceea că suntem dominaţi total.

A doua repriză a fost mult mai bună, am avut ocazia să mai marcăm o dată. Îmi pare rău că n-am făcut 3-0. Putea să ne coste! Baiaram a rămas într-o postură foarte bună. A fost un meci în care nu ţin minte vreo ocazie a lui CFR Cluj în repriza secundă”, a declarat Rotaru, conform Fanatik.

De asemenea, finanţatorul Universităţii Craiova a vorbit şi despre absenţa lui Alex Mitriţă de la echipa naţională.

”Din punct de vedere sportiv, Mitriţă e extraordinar. Cu el ar fi trebuit să înceapă lista. Bine, nu cu el, dar să fie în primul 3, acolo, cu Stanciu.

Dacă au fost altfel de probleme sper să se rezolve până la Campionatul European. Mitriţă ajută România, nu mă ajută pe mine!”, a completat Rotaru.

În clasament, Universitatea Craiova a venit pe locul secund în play-off, cu 28 de puncte, iar CFR Cluj a rămas cu 27 de puncte şi este pe locul 4.

Afla mai multe despre: craiovamihai rotarusuperligaalex mitrita 

viewscnt
Articole similare