Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica a ”tunat” la adresa lui Adi Popa: ”El nu a existat la FCSB, doar a trecut pe acolo” | EXCLUSIV

Mihai Stoica a ”tunat” la adresa lui Adi Popa: ”El nu a existat la FCSB, doar a trecut pe acolo” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a vorbit despre perioada petrecută de Adi Popa la FCSB, despre care a subliniat că ”nu a jucat, ci doar a trecut pe acolo”.

Adi Popa a evoluat în două perioade la FCSB: 2012 - ianuarie 2017, respectiv 2019 - 2020.

Fotbalistul a făcut performanţă la formaţia lui Gigi Becali, acolo unde a reuşit să îşi adauge în vitrină mai multe trofee, opt la număr.

În acest moment, mijlocaşul de bandă este legitimat la CSA Steaua, echipă aflată în litigiu cu FCSB. Acesta a ajuns în septembrie 2021 la gruparea din Liga 2.

Mihai Stoica, ”săgeţi” către Adi Popa: ”El nu a existat la FCSB, doar a trecut pe acolo” | EXCLUSIV

Mihai Stoica a caracterizat experienţa lui Adi Popa la FCSB. Actualul manager general al vicecampioanei României nu îl consideră pe acesta sub nicio formă un jucător important pentru acea generaţie a clubului.

Oficialul de 57 de ani a precizat că Popa nu a făcut nimic remarcabil la FCSB şi a enumerat jucătorii care au fost cu adevărat determinanţi pentru perioada în care gruparea lui Gigi Becali lua trei titluri la rând şi făcea performanţă şi în cupele europene.

”Popa nu a făcut niciun meci de referinţă, nu a marcat niciun gol în cupele europene. El nu a existat la FCSB, nu a jucat, doar a trecut pe acolo. A dat un gol pe sintetic şi atât.

(n.r. dacă e supărat că Popa s-a transferat la CSA Steaua) Sub nicio formă. Nu am nimic cu Popa, să nu se înţeleagă altceva.

Nu a fost un jucător important. Cristi Tănase, Chipciu, Rusescu, care a dat 21 de goluri (n.r. golgheterul României în sezonul 2012-2013) au fost importanţi.

Stanciu a dat gol cu Legia, ne-a dus în grupele UCL. La un jucător de atac te gândeşti în primul rând ce meciuri ţi-a câştigat. Popa nu a câştigat niciun meci”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Ajuns la aproape 35 de ani, pe care îi va împlini pe 24 iulie, Adi Popa a jucat 230 de meciuri la FCSB. A marcat 28 de goluri şi a pasat decisiv de 48 de ori.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicaadi popa 

viewscnt
Articole similare