Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica: ”Messi nu are bărbaţie la penalty-uri”. Managerul FCSB a remarcat o slăbiciune la starul argentinian: ”E clar că e vorba despre asta”

Mihai Stoica: ”Messi nu are bărbaţie la penalty-uri”. Managerul FCSB a remarcat o slăbiciune la starul argentinian: ”E clar că e vorba despre asta”

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a remarcat o slăbiciune la Lionel Messi şi susţine că n-are suficientă ”bărbăţie” la penalty-uri.

Într-o discuţie despre centrările din corner pe care jucătorii FCSB-ului le-au ratat în derby-ul cu CFR (0-1), Mihai Stoica l-a oferit drept exemplu pe Leo Messi.

Managerul general al FCSB-ului susţine că jucătorii lui Mihai Pintilii n-au reuşit prea multe centrări bune, în derby-ul cu CFR Cluj, din cauza lipsei de bărbăţie.

Slăbiciune remarcată de Mihai Stoica la Lionel Messi: ”Cel mai bun fotbalist din toate timpurile ratează unul din patru penalty-uri”

Mihai Stoica spune că jucătorii FCSB-ului, în meciul cu CFR Cluj, n-au arătat prea multă forţă mentală la fazele fixe, mai ales la cornere.

Meme Stoica spune că acesta este motivul pentru care FCSB-ul nu este atât de periculoasă la cornere, cum este CFR Cluj.

Pentru a exemplifica, Mihai Stoica a făcut o paralelă cu slăbiciunea arătată de Lionel Messi la penalty-uri.

Managerul general al FCSB-ului susţine că Messi a ratat un sfert din penalty-urile pe care le-a executat, deşi este jucătorul care loveşte cel mai bine mingea.

”Poţi să faci şapte miliarde de faze fixe. Dacă executantul nu-ţi ridică mingea cum trebuie, poţi să le faci degeaba. Pentru că aici e clar: cine poate să bată loviturile bine e o şansă foarte mare pentru echipa aflată în atac.

Noi, din 8 cornere ridicam una. (n.r. o centrare reuşită). Şi asta nu este o chestie de tehnică sau... e chestie de... bărbaţie pe undeva.

Crezi că există vreun fotbalist care să nu ştie să bată un corner? La noi, la nivelul ăsta? Nu există, că-i vedem la antrenament. Dar una e la antrenament şi ala e la meci. Valabil pentru Messi la penalty-uri, valabil pentru Lewandowski, pentru cine vreţi voi.

Crezi că Messi nu ştie să lovească mingea? Eu zic că ştie să lovească mingea. (Tudor Samuilă: A lovit-o în semifinală) Păi a lovit-o în semifinală, dar ia ia-i tu statistica să vezi câte penalty-uri a ratat.

(Tudor Samuilă: Şi n-are bărbăţie Messi?) N-are. Bineînţeles că n-are din moment ce ratează penalty-uri. Omul care loveşte cel mai bine mingea din lume, cel mai bun fotbalist din toate timpurile ratează un penalty din patru. Asta e clar că vorba despre asta”, a explicat Mihai Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare