You are here:

Mihalcea, realist după înfrângerea din Bănie: "Scorul putea să fie mai mare". Gâlcă încă speră la titlu: "Doar cu această mentalitate putem să ne batem"

Mihalcea, realist după înfrângerea din Bănie: "Scorul putea să fie mai mare". Gâlcă încă speră la titlu: "Doar cu această mentalitate putem să ne batem"

Unirea Slobozia

Comentarii

Adrian Mihalcea şi Constantin Gâlcă au vorbit despre jocul disputat în Bănie între Universitatea Craiova şi Unirea Slobozia.

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 3-0 în ultima partidă a etapei a 11-a din Superliga, în faţa celor de la Unirea Slobozia. Ştefan Baiaram a înscris o "dublă" în prima repriză a partidei din Bănie. Alexandru Mitriţă a înscris şi el un gol în prelungirile partidei, în minutul 90+3. Adrian Mihalcea este dezamăgit de actuala situaţie a lotului său, lot diminuat semnificativ de accidentări şi de plecări, în ultimele etape. Mihalcea este realist şi recunoaşte că echipa "trăieşte" din punctele obţinute în primele etape de campionat.

Adrian Mihalcea: "Am simţit că am avut aceeaşi atitudine delăsătoare ca la meciul cu Rapid"

"După prima repriză mi-a fost frică pentru că scorul putea să fie mai mare, am fost mediocri, când am rămas în opt oameni la final era din ce în ce mai dificil, a fost 3-0, că era 2-0 e mai puţin important, mai importantă evoluţia noastră, ne pune pe gânduri, rămânem din ce în ce mai puţini, în economia campionatului contează, nu stau să mă plâng, trebuie să găsim soluţii şi vom găsi. Am simţit că am avut aceeaşi atitudine delăsătoare ca la meciul cu Rapid.

Ştiam de la început că va fi extrem de dificil, am avut un început de campionat foarte bun, am mai fost în situaţia în care să pierdem 3 meciuri la rând, încă suntem acolo, nu dramatizăm.

Vom continua această luptă, vom face tot posibilul să ne menţinem în Liga 1, încercăm să recuperăm din cei care au fost accidentaţi, 11 puncte tot ei le-au făcut, doar să redevină jucătorii de la începutul campionatului, vom găsi soluţii, cu siguranţă.

Cu siguranţă pentru orice echipă este foarte important să jucăm acasă, până în iarnă tragem speranţă, până la sfârşitul campionatului cred că vom juca.", a spus Adrian Mihalcea.

Gâlcă este de părere că echipa sa ar fi putut înscrie mai multe goluri în repriza secundă, însă, oaspeţii au ieşit cu altă motivaţie pe teren în actul secund, iar oltenii au avut probleme în ceea ce priveşte finalizarea fazelor de atac. Antrenorul Universităţii Craiova rămâne cu gândul la titlu, chiar dacă echipa sa a obţinut primul succes după patru etapă de secetă.

"Am venit cu centrări, am marcat de două ori, în a doua repriză trebuia să alternăm acţiunile, cred că dacă deschideam mai mult jocul puteam să marcăm, s-a complicat puţin meciul, dar până la urmă nu am primit gol.

Era altceva, v-am spus, cu câteva puncte în plus cred că arătam altfel, am mai spus că ne creem foarte multe ocazii de gol dar nu reuşim să le concretizăm. Le cerem suporterilor să ne susţină, trebuie să scoatem toate punctele posibile din fiecare meci, iar cu susţinerea lor vom arăta altfel.

Am spus şi în alte dăţi, trebuie să scoatem maxim de la fiecare meci, să luptăm pentru titlu, doar cu această mentalitate putem să ne batem cu adevărat pentru titlu, depinde numai de noi dar şi de susţinerea suporterilor.

Încercăm să-i forţăm, să-i băgăm înainte de timp, vreau să facă progrese, să fie mult mai omogeni şi sper să arătăm mai bine în viitor.", a declarat Constantin Gâlcă.

Afla mai multe despre: unirea sloboziauniversitatea craiovaadrian mihalceasuperliga 

viewscnt
Articole similare