You are here:

Furtună în Gruia! Nelu Varga, măsuri radicale la CFR: ”Nu o să pot să fiu de acord cu mediocritatea”

Furtună în Gruia! Nelu Varga, măsuri radicale la CFR: ”Nu o să pot să fiu de acord cu mediocritatea”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj este într-o situaţie complicată în acest moment, iar Nelu Varga a avut un avertisment pentru Dan Petrescu şi jucători.

Nelu Varga, supărat foc: ”Se va lăsa cu plecări importante de la CFR”

CFR Cluj a pierdut fără drept de apel meciul de pe teren propriu cu UTA Arad, scor 1-3, în etapa a 11-a din Superliga României.

Iar Nelu Varga a fost extrem de nervos după o nouă evoluţie neconvingătoare. Omul de afaceri din Gruia a subliniat faptul că nu poate fi ”de acord cu mediocritatea” şi i-a avertizat pe jucătorii CFR-ului.

Varga a transmis faptul că vrea ca lucrurile să se repare imediat şi să-şi vadă echipa pe primul loc.

”Repet, a fost ultimul avertisment pe care l-am dat. Dacă lucrurile nu se îndreaptă, vom trece la sancţiuni şi se va lăsa cu plecări importante de la CFR, indiferent de nume. Nu contează că-l cheamă pe jucător Tachtsidis, Deac sau Popa, noul nostru portar.

Nu mai este vorba de nume, trebuie să formăm toţi o echipă, să fim puternici, să avem altă atitudine şi să aducem rezultatele dorite în primul rând de suporterii CFR-ului, care mereu sunt alături de noi. 

Eu nu o să pot niciodată să fiu de acord cu mediocritatea. Eu vreau performanţă şi vreau rapid ca în câteva meciuri să ne întoarcem acolo unde ne este locul, adică pe locul 1 în clasament”, a declarat Nelu Varga, potrivit Fanatik.

În momentul de faţă, CFR Cluj este pe locul 6 în campionat, ultima care asigură prezenţa în play-off. Echipa din Gruia a acumulat 15 puncte în 10 meciuri.

Afla mai multe despre: cfr clujnelu vargasuperliga 

viewscnt
Articole similare