Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic a răbufnit! Ce l-a deranjat pe ”Puriu”, chiar în ziua în care a împlinit 62 de ani: ” Ruşinică! Nu ai cum, băi, frate”

Mircea Rednic a răbufnit! Ce l-a deranjat pe ”Puriu”, chiar în ziua în care a împlinit 62 de ani: ” Ruşinică! Nu ai cum, băi, frate”

Superliga

Comentarii

Dinamo şi UTA Arad şi-au primit verdicul în urma apelului asupra deciziei luate de Comisia de Disciplină, după incidentele de la meciul direct din ultima etapă a sezonului regular.

Mircea Rednic a răbufnit când a auzit verdictul Comisiei de Disciplină, considerând nedreaptă sancţiunea pe care UTA a primit-o după incidentele nefericite de pe ”Arcul de Triumf”. 

Mircea Rednic a luat foc după ce a aflat că UTA va juca încă trei meciuri cu porţile închise: ”Ruşinică!”

”Aveam antrenament la ora la care s-a întrunit Comisia, dar eram cinci inşi care aveam telefoanele în mână. Mă gândeam aşa, la o surpriză de ziua mea, era chiar frumos, dar nu ai cu cine discuta. Ruşinică! Nu ai cum să fim aşa obtuzi, băi, frate, chiar şi aşa sub toate regulile.

Nu poţi să dai două pedepse, ambele mari. Nu noi am fost echipa care am organizat, nu poţi să ai aceeaşi pedeapsă cu echipa care e gazdă. Nu, nu se poate, asta văd eu acum. Dumnezeu ştie că nu mă pricep la regulamente

Nu a murit nimeni, au fost două petarde care au zburat şi au ars un petec de gazon, au ieşit şi ăia de la rugby cu scandal, că le-am ars terenul. Sunt pedepsite două echipe de tradiţie, două echipe cu suporteri.

Mă întreb de ce mai avem jandarmi dacă ei nu şi-au făcut treaba? Nu i-am văzut pe cei care au greşit, care nu se comportă cum ar trebui să se comporte un suporter adevărat că plătesc. Ci plătim noi.

Din punctul ăsta de vedere, nu decidem spre binele fotbalului, pentru că toată lumea face eforturi. S-a făcut stadionul ăsta în atâta timp, din fondurile oraşului şi acum arădenii nu au posibilitatea să vină la meciuri”, a spus Mircea Rednic.

TAS, singura variantă rămasă pentru Dinamo şi UTA

"Întrunită marţi, 9 aprilie 2024, Comisia de Recurs din cadrul FRF a luat următoarele hotărâri:

AFC UTA ARAD vs. CDE a FRF – Sancţiune disciplinară – Respinge recursul ca nefondat. Definitivă şi executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunţată azi, 09.04.2024, în şedinţă nepublică, la sediul LPF.

SC DINAMO 1948 SA vs. CDE a FRF – Sancţiune disciplinară – Respinge recursul ca nefondat. Definitivă şi executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunţată azi, 09.04.2024, în şedinţă nepublică, la sediul LPF.", se arată în comunicatul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Afla mai multe despre: superligautadinamo 

viewscnt
Articole similare