Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic "înţeapă" arbitrajul după înfrângerea clară suferită de UTA Arad, cu FC Hermannstadt: "Nu e normal"

Mircea Rednic "înţeapă" arbitrajul după înfrângerea clară suferită de UTA Arad, cu FC Hermannstadt: "Nu e normal"

UTA

Comentarii

Mircea Rednic, antrenorul celor de la UTA Arad a vorbit despre deznodământul partidei dintre UTA Arad şi FC Hermannstadt, partidă în care sibienii s-au impus cu scorul de 3-1.

Antrenorul celor de la UTA Arad, echipa gazdă la prima partidă a etapei a 4-a din play-out-ul Superligii României, a analizat pe scurt înfrângerea echipei sale.

"Puriul" este dezamăgit de decizia arbitrilor de a dicta penalty pentru FC Hermannstadt, în urma contactului dintre Luckassen şi Iancu, petrecut în careul celor de la UTA Arad.

Rednic a acuzat situaţia din clasament pentru decizia luată cu uşurinţă de arbitrul meciului, Bogdan Dumitrache.

Mircea Rednic: "Mi se pare că s-a dat cu mare uşurinţă acel penalty"

"Mi se pare că s-a dat cu mare uşurinţă acel penalty dacă ţinem cont de locurile din clasament. Nu mi se pare normal. Lăsăm prima repriză. A doua repriză am început prost. Greşelile pe care le-am făcut la goluri au fost ca în curtea şcolii.

Cu două zile înainte am lucrat asta. Ştiam că vin cu mingi lungi. Noi am fost surprinşi. Am încercat să revenim, am avut câteva ocazii.  În prima repriză, în afară de acel penalty nu au avut alte ocazii.

E păcat. E păcat pentru atmosfera care a fost aici, pentru copii, pentru sacrificiile care au fost făcute. Am pierdut din vina noastră. Ăsta e fotbalul. Suntem supăraţi. Vom analiza acest meci.

Luni jucăm cu cei de la Ploieşti. Mergem să recuperăm punctele pe care le-am pierdut aici. Se joacă. Toată lumea zice că suntem scăpaţi. Nu există. Două meciuri pierdute şi du-te te uiţi la locurile de baraj", a declarat Mircea Rednic la flash-interviu, după meci.

Afla mai multe despre: uta aradmircea rednicfc hermannstadtsuperliga 

viewscnt
Articole similare