Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj, posibilă destinaţie pentru Dani Coman? MM Stoica a reacţionat: "Am văzut declaraţii că e prieten cu Neluţu" | EXCLUSIV

CFR Cluj, posibilă destinaţie pentru Dani Coman? MM Stoica a reacţionat: "Am văzut declaraţii că e prieten cu Neluţu" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Dani Coman a părăsit-o pe FC Hermannstadt, în plin play-out. Acesta a vorbit despre plecarea sa la un interviu după victoria echipei sibiene cu scorul de 3-1, pe terenul celor de la UTA Arad.

FC Hermannstadt s-a impus cu scorul de 3-1 pe terenul celor de la UTA Arad, Daniel Paraschiv a înscris un hat-trick pentru echipa sa, în timp ce Claudiu Micovschi a înscris unicul gol al gazdelor în partida disputată la Arad. FC Hermannstadt a depăşit-o pe UTA Arad în clasamentul din play-out cu victoria de la Arad. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte, cu 27 fiecare.

Dani Coman, preşedintele celor de la FC Hermannstadt şi-a anunţat plecarea din postura sa de oficial al clubului din play-out, iar plecarea acestuia într-un moment neobişnuit al sezonului a stârnit reacţii, inclusiv în studioul Orange Sport. 

MM Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului, a aflat de plecarea fostului oficial al celor de la Astra Giurgiu, chiar în timpul emisiunii Sport Report.

Oficialul celor de la FCSB a vorbit despre o posibilă destinaţie a lui Dani Coman, CFR Cluj. Dani Coman a recunoscut că se înţelege bine cu Neluţu Varga, finanţatorul celor de la CFR Cluj.

Însă, Mihai Stoica crede că Dani Coman va decide în timp util următoarea sa destinaţie şi că alegerea îi aparţine fostului portar al Rapidului.

MM Stoica: "Poţi să te gândeşti la un conflict"

"Chiar n-am ştiut. Poţi să te gândeşti la un conflict, la o altă destinaţie, dar chiar nu ştiu absolut nimic, e suprinzător.

Am văzut declaraţii că e prieten cu Neluţu, dar n-are sens să facem supoziţii, îl lăsam pe Dani să decidă, clar a fost ceva la mijloc, altfel pleca la sfârşitul sezonului, Dani e un tip mai impulsiv.

Plecase, se întorsese, dar lasă echipa fară nicio grijă.", a declarat MM Stoica, la emisiunea Sport Report.

Afla mai multe despre: cfr clujdani comanmm stoicanelutu vargahermannstadt 

viewscnt
Articole similare