Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, anunţ bombă: ”A negociat deja”. Favoritul său de la FCSB pleacă: ”Da”

Gigi Becali, anunţ bombă: ”A negociat deja”. Favoritul său de la FCSB pleacă: ”Da”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a făcut un anunţ important cu privire la vedeta sa numărul unu de la FCSB, impresionantul Florinel Coman (26 de ani).

Gigi Becali desface şampania şi confirmă: ”Da”

Florinel Coman este cel mai în formă jucător de la FCSB, dar este posibil şi din tot campionatul României. 

Ajuns la formaţia roş-albastră încă din 2017, după ce Gigi Becali plătea lui Gică Hagi trei milioane de euro, Coman este aproape de primul titlu de campion cu bucureştenii.

Iar la capătul acestui sezon fantastic, ”şeptarul” FCSB-ului poate bifa şi mult-aşteptatul transfer în străinătate. Inclusiv el şi-a manifestat dorinţa de a juca peste hotare.

Pe numele său curg oferte după oferte, mai ales în ultima perioadă, având în vedere forma de joc pe care o arată. Iar Gigi Becali a confirmat faptul că Florinel Coman urmează să plece de la FCSB

"Eu nu vă pot spune acum pentru că nu am acordul. Nu am acordul să vă spun că el va pleca. Nu vă pot spune unde, ce şi cum. Da, aşa ştiu (n.r. că Florinel Coman va pleca în vară). El a negociat deja, dar nu vrea să spună. Le-am spus oamenilor că n-are rost acum, să fim campioni şi după discutăm", a declarat Gigi Becali, potrivit Prosport.

Cotat la şase milioane de euro, Florinel Coman a jucat 34 de meciuri pentru FCSB în toate competiţiile şi a livrat 17 goluri şi 11 pase decisive.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliflorinel comansuperliga 

viewscnt
Articole similare