Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu a jucat nimic. Nu ştiu cum a câştigat Craiova cu CFR şi Rapid”. Petev, criticat dur: ”Sunt curios cum se înţelegea cu jucătorii” | EXCLUSIV

”Nu a jucat nimic. Nu ştiu cum a câştigat Craiova cu CFR şi Rapid”. Petev, criticat dur: ”Sunt curios cum se înţelegea cu jucătorii” | EXCLUSIV
Comentarii

Universitatea Craiova a început play-off-ul ca din tun din punctul de vedere al rezultatelor obţinute. A reuşit două victorii din două, cu CFR Cluj şi Rapid, dar au urmat două meciuri de coşmar: eliminarea din Cupa României şi eşecul din campionat cu FCSB.

Ivaylo Petev nu mai este antrenorul celor de la Universitatea Craiova, iar Mihai Rotaru este din nou în căutarea unui tehnician care să conducă echipa din Bănie.

Eliminarea din Cupa României şi eşecul suferit contra FCSB-ului i-au fost fatale bulgarului, care astfel nu mai continuă la conducerea tehnică a craiovenilor.

Ce i s-a reproşat lui Petev

Despre ultimele veşti venite dinspre Bănie şi-a exprimat opiniile şi experţii Orange Sport, Cristi Costache şi Florin Lovin. Cel dintâi a comentat victoriile reuşite de Universitatea Craiova contra CFR-ului şi Rapidului.

”Nu mă gândeam că va fi demis Petev. Fiind de foarte puţină vreme şi insistând cu el chiar în perioade mai rele din punct de vedere al jocului. Eu nu ştiu cum a câştigat Craiova meciurile cu CFR şi Rapid. Craiova nu a jucat nimic. A fost făcută zob în prima repriză şi de CFR, şi de Rapid.

Nu ştii cum au câştigat. Nu-mi aduc aminte dacă Aioani a avut vreo intervenţie. Nu i s-a tras pe poartă în afară de alea două goluri, care au venit pe greşeli. De aceea e total de neexplicat mutarea asta cu Petev. 

Dacă ai avut răbdare şi ţi-a ieşit, de unde ştiai că nu mai ai norocul ăla încă patru-cinci meciuri şi uite aşa, încet-încet, ajungeai să te baţi la titlu”, a declarat Costache, la Orange Sport.

Florin Lovin a dezvăluit ce anume l-a surprins la antrenorul bulgar în periaoda petrecută de acesta la cârma Craiovei.

”Ştii de ce sunt surprins la Petev? Nu cred că l-am văzut la vreo conferinţă vorbind în engleză. L-am văzut numai în bulgară. Sunt curios cum se înţelegea cu jucătorii. E important şi asta, cum transmiţi mesajul şi cum faci ca mesajul să ajungă la jucatori”, a completat şi Lovin.

Cum a comentat Mihai Rotaru despărţirea de Ivaylo Petev: ”Decizia, de comun acord”

"Au fost lucruri interne, deşi decizia a fost de comun acord. Ne-am văzut aseară, stabilisem condiţiile rezilierii, doar că iniţial voiam să terminăm la finalul campionatului, să nu facem acum o schimbare.

După care el a zis după meciul cu Farul, ca să ajutăm echipa, iar azi dimineaţă s-a ajuns la concluzia că e mai bine s-o facem de azi. Mai bine pentru echipă înseamnă. 

E un grup dinamic, jucătorii pot simţi anumite lucruri şi avem nevoie ca toată lumea să fie concentrată, că mai avem şapte meciuri dificile", afirma Mihai Rotaru, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: craiovaivaylo petevsuperliga 

viewscnt
Articole similare