Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Coman e plecat”. Mihai Stoica a confirmat transferul: ”Trebuie doar să fim înştiinţaţi să dăm contul ca să se vireze banii” | EXCLUSIV

”Coman e plecat”. Mihai Stoica a confirmat transferul: ”Trebuie doar să fim înştiinţaţi să dăm contul ca să se vireze banii” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Florinel Coman (26 de ani) este gata de plecarea de la FCSB. Conducerea formaţiei roş-albastre a confirmat faptul că cel mai în formă jucător al echipei se va transfera în străinătate, în perioada de mercato ce va fi în vara care vine.

Florinel Coman va pleca de la FCSB. Anunţul momentului dinspre liderul din Superliga României a fost făcut de Gigi Becali, iar informaţia a fost confirmată, în direct şi de Mihai Stoica.

Anunţul făcut de Mihai Stoica: ”Coman e plecat”. Când se va face transferul vedetei de la FCSB

Oficialul roş-albaştrilor a dezvăluit că totul este negociat şi mai rămân de rezolvat două aspecte: semnarea actelor şi plata clauzei de reziliere a jucătorului în valoare de cinci milioane de euro.

De asemenea, Mihai Stoica a precizat că plecarea lui Florinel Coman va avea loc înainte ca FCSB să joace în preliminariile cupelor europene din sezonul viitor.

”Aşa ştiu şi eu, Coman e plecat, dar până nu vezi scris, deocamdată sunt doar vorbe. Contractul lui e clar, oamenii ştiu cât trebuie să plătească unde trebuie să plătească şi din moment ce s-au înţeles cu el îl vor legitima, doar că nu e perioada de transferuri acum. 

Va pleca înainte de tururile preliminare din cupele europene, asta e clar. Deocamdată, scris nu a apărut nicăieri, nu avem niciun contract de semnat. 

Trebuie doar să fim înştiinţaţi să dăm contul ca să se vireze suma, să se plătească clauza de reziliere. Nu se discută nimic de sub clauză, nici tranşe, nimic. Cine vrea să-l ia ştie că are de plătit cinci milioane de euro. (n.r. e iminentă plecarea lui?) Da”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Cotat la şase milioane de euro, Florinel Coman a jucat 34 de meciuri pentru FCSB în toate competiţiile şi a livrat 17 goluri şi 11 pase decisive, 

Coman, pregătit să plece în străinătate

”Trebuie să schimb campionatul, este normal, dar momentan sunt angrenat aici, sunt cu echipa, îmi dau viaţa pentru echipă. Obiectivul este câştigarea campionatului şi apoi e normal să mă gândesc să plec. Este visul meu să iau campionatul cu această echipă”, afirma Florinel Coman, după meciul câştigat cu Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: fcsbflorinel comanmihai stoicagigi becali 

viewscnt
Articole similare