Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic ştie de ce Craiova lui Mititelu este atât de jos în clasament: ”Aici cred că e o problemă”

Mircea Rednic ştie de ce Craiova lui Mititelu este atât de jos în clasament: ”Aici cred că e o problemă”

Superliga

Comentarii

UTA visează să prindă play-off-ul Superligii după victoria cu FCU Craiova 1948 de pe teren propriu, scor 3-2. La finalul partidei, Mircea Rednic a tras concluziile.

Mircea Rednic exultă după victoria cu FCU Craiova 1948: ”Cine s-ar fi aşteptat la început să avem 40 de puncte?”

Antrenorul UTA-ei a este de părere că trupa lui Mititelu suferă în clasament, din cauza instabilităţii de la nivelul băncii tehnice.Mircea Rednic le-a mulţumit suporterilor arădeni şi i-a îndemnat să vină la Bucureşti, pentru meciul din ultima etapă care va fi capital în economia play-off-ului.

”Este un pas important. Avem 40 de puncte. Cine credea la începutul sezonului că vom ajunge în situaţia în care vom avea şanse reale la play-off? Este cel mai bun meci al Craiovei din ultimele trei etape. Am şi spus înainte că au calitate şi se vede.

Păcat că nu au stabilitate la nivel de banca tehnică. Adrian Mititelu pune foarte multe suflet şi face eforturi financiare foarte mari, dar aici cred că este o problemă.

(n.r.- despre şansele la play-off) Chiar îmi pare rău că ajungem la mâna celorlalte echipe. Sprijinul suporterilor a contat. Le mulţumesc din suflet şi sper să fie în continuare alături de echipă. Este care pe care. Este şansa noastră şi trebuie să o jucăm.

Multe lume şi-a dat cu părerea la început, că retrogradăm. Au fost situaţii în primele etape în care nu am putut alinia 20 de inşi pe foaia de joc. Mă bucur că cei care au plecat au plecat cu salariile la zi. Ne-am descurcat. Nu uitaţi că a fost o perioadă destul de lungă în care nu am jucat aici (n.r. la Arad). Sunt sigur că mai puteam avea câteva puncte în plus.

S-ar putea să am (n.r. o primă de play-off) şi o mărire de salariu şi jucătorii. Mai e un meci, care e foarte important. Nu e uşor. Dinamo este mult mai solidă decât cum era la început.  Acum este total diferit. Kopic este un antrenor cu eperienţă.

Am avut trei meciuri într-o săptămână, care nu au fost deloc uşoare”, a spus Mircea Rednic după meciul cu FCU Craiova 1948.

UTA este pe locul şase, cu 40 de puncte, după 29 de etape disputate. În ultima etapă, ”Bătrâna Doamnă” se va deplasa la Bucureşti, pentru meciul cu Dinamo.

 

Afla mai multe despre: utamircea rednicfcu craiova 1948 

viewscnt
Articole similare