Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Cristiano Bergodi, după ce l-a auzit pe Gigi Becali că a pregătit artificiile pentru a sărbători titlul

Reacţia lui Cristiano Bergodi, după ce l-a auzit pe Gigi Becali că a pregătit artificiile pentru a sărbători titlul

Rapid

Comentarii

Antrenorul de la Rapid, Cristiano Bergodi, a răspuns cu zâmbetul pe buze, atunci când a fost întrebat despre artificiile pregătite de Gigi Becali, pentru când FCSB va câştiga titlul în Superliga, în acest sezon.

Cristiano Bergodi a auzit despre artificiile pregătite de Gigi Becali şi a reacţionat: "Spune lucruri amuzante"

Universitatea Craiova - Rapid Bucureşti are loc luni, de la 20:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, iar Cristiano Bergodi a comentat afirmaţia lui Gigi Becali, în privinţa artificiilor pregătite de FCSB. 

"Da, cred că domnul Becali se grăbeşte puţin zic eu. E simpatic cu chestia asta cu artificiile. Am auzit că erau după al treilea meci din play-off, după că la al cincilea. Se grăbeşte, e un personaj care spune lucruri amuzante şi poate spune ce vrea. 

Noi luptăm cu ei şi cu CFR, Craiova, că avem un meci foarte dificil. Nu, cu Craiova nu e un meci decisiv acum, e un meci care va fi şi în play-off, dar şi acolo mai sunt 10 meciuri şi se întâmplă orice acolo", a spus Cristiano Bergodi, în conferinţa de presă. 

FCSB este prima în Superliga, cu 61 de puncte după 28 de meciuri, la 10 puncte de Rapid şi la 12 puncte de CFR Cluj, ultima de pe podium

Gigi Becali pune la cale sărbătoarea pentru FCSB

”La meciuri... e posibil să vin la meciul cu artificii, dar nu ştiu când va fi. Poate să fie a patra, a cincea etapă. E posibil a cincea să ne pregătim, acum să vedem cine o fi, ori CFR ori Rapid. Să ne pregătim, o să fie cel mai mare foc de artificii pe care l-aţi văzut voi în viaţa voastră în România.

O să dau comandă, dar aşa am în cap. Să iau nişte artificii care să ducă până peste şinele de tren. Eu glumesc, nu vreau să se considere ca un fel de trufie, de mândrie, că dacă nu sunt credincios Dumnezeului meu... Poţi să ai şi 25 de puncte, dacă mai ai nevoie de un punct, nu-l faci, că ţi le ia Dumnezeu”, a spus Gigi Becali

 

Afla mai multe despre: cristiano bergodigigi becalirapid fcsbuniversitatea craiova rapidartificii gigi becali 

viewscnt
Articole similare