Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a răbufnit după o decizie inexplicabilă: "Ferească Dumnezeu! Cum se poate aşa ceva?" | EXCLUSIV

MM Stoica a răbufnit după o decizie inexplicabilă: "Ferească Dumnezeu! Cum se poate aşa ceva?" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a vorbit despre o fază importantă a partidei dintre FCSB şi Sepsi Sf. Gheorghe, încheiată cu victoria vice-campioanei României, cu scorul de 2-1.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al celor de la FCSB s-a enervat teribil la o fază a cărei concluzii a fost inexplicabilă. Branislav Ninaj l-a călcat în mod necontrolat pe Darius Olaru, în timpul unei acţiuni desfăşurate în prima repriză a partidei de pe Arena Naţională.

Neglijenţa apărătorului celor de la Sepsi l-ar fi putut accidenta grav pe Olaru, iar acest fapt l-a înfuriat pe Mihai Stoica, care nu şi-a putut explica decizia arbitrilor după această fază.

MM Stoica: "A stat cu piciorul pe el ca pe skateboard"

"Intrarea lui Ninaj la Olaru, este în afară de orice... a stat cu piciorul pe el ca pe skateboard. Spun unii că nu avea unde să pună piciorul. Atunci să nu pună. Ce să facă? Să fie atent. Să pună lângă. Hai să rupem tibii că nu avem unde să punem piciorul.

Cum să discutăm de faza asta şi să spunem că nu e de roşu?! Nu s-a dat nici fault! Nu s-a dat nici fault! Cum să discuţi? Cum adică nu e roşu? Uită-te la talpa lui! Cum să nu-l chemi la VAR? Cum să soluţionezi faza asta de parca nu s-a întâmplat nimic? E strigător la cer! Cum se poate aşa ceva? Nu-l fereşte! Ferească Dumnezeu! Cum să vorbim aşa ceva? Cum să spunem că nu avea unde să pună piciorul? Incredibil!", a declarat MM Stoica, la emisiunea Sport Report.

Constantin Zotta a intervenit şi l-a susţinut pe MM Stoica, după discursul acestuia. 

"Mie mi se pare că e roşu. Îl calcă cu talpa, cu crampoanele pe tibie. E o acţiune care ar putea duce la o accidentare gravă a adversarului. Jucătorul putea să controleze altfel mişcarea dacă îşi dorea să nu se ajungă la un astfel de contact", a spus Constantin Zotta.

VIDEO | Branislav Ninaj îl calcă pe Darius Olaru

Afla mai multe despre: fcsbsepsi oskmm stoicabranislav ninajconstantin zottadarius olaru 

viewscnt
Articole similare