Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, despre o nouă forţă în Liga 1: ”Se pare că va fi un proiect grandios. Ar fi excelent”. Prima mutare foarte importantă pe care au reuşit-o: ”Probabil i-au dat un salariu mare”

MM Stoica, despre o nouă forţă în Liga 1: ”Se pare că va fi un proiect grandios. Ar fi excelent”. Prima mutare foarte importantă pe care au reuşit-o: ”Probabil i-au dat un salariu mare”

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica spune că ar fi excelent să apară o nouă forţă în Liga 1 şi vorbeşte despre prima mutare importantă pe care această echipă a făcut-o.

O echipă din Liga 1 este în discuţii foarte avansate pentru schimbarea acţionariatului. Cu un stadion nou şi susţinută de suporteri fanatici, aici ar putea apărea o nouă forţă a Ligii 1.

Mihai Stoica susţine că ar fi excelent pentru fotbalul românesc ca aceste informaţii să se concretizeze şi a vorbit despre prima mutare pe care clubul a făcut-o.

Mihai Stoica ar fi încântat să apară o nouă forţă în Liga 1: ”Probabil că acolo se pregăteşte să se facă o mare echipă”

Simion Apreutese şi Cătălin Juncan au confirmat printr-un comunicat oficial că sunt foarte aproape de a o prelua pe UTA Arad. Discuţiile sunt extrem de avansate şi am putea avea parte de încă un proiect interesant.

Cei doi oameni de afaceri sunt recunoscuţi ca mari suporteri ai celor de la UTA şi ar urma să readucă echipa în topul celor mai puternice echipe din Liga 1.

Mihai Stoica susţine că ar fi o veste excelentă pentru fotbalul românesc dacă în Liga 1 ar apărea un nou pol de putere. Managerul general al FCSB-ului a vorbit şi despre prima mutare importantă făcută de UTA.

Este vorba despre noul contract pe care l-a semnat David Miculescu. Tânărul atacant este printre cei mai talentanţi din generaţia sa şi, în vară, urma să intre în ultimul an de contract.

Însă David Miculescu a semnat până în 2024 cu UTA Arad, deşi a avut pe masă mai multe oferte, printre care şi de la FCSB. Mihai Stoica este de părere că această mutare ar putea face parte din strategia noilor acţionari de la UTA, aceea de aface clubul o forţă a Ligii 1.

”Probabil că a primit o mare mărire la salariu. Probabil că acolo se pregăteşte să se facă o mare echipă, ce citesc şi eu prin presă, că se pare că va fi un proiect grandios.

Ar fi excelent să mai fie o forţă în fotbalul românesc. M-a surprins (n.r. că Miculescu şi-a prelungit contractul), pentru că un jucător la vârsta lui, care intra în ultimele 12 luni de contract, cu un tată fost jucător care ştie să administreze situaţia foarte bine, putea să câştige foarte mulţi bani.

Dar este extrem de important, din punct de vedere fotbalistic şi uman, faptul că a ales să continue la UTA. Asta înseamnă că pune pe primul loc performanţa sportivă şi mediul în care se află, pentru că şi el dator UTA-ei. Şi e mare lucru.

Eu cred că ar trebui luat ca un gest senzaţional ăsta făcut de familia Miculescu (n.r. referire la loialitatea faţă de)”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Cu 6 titluri de campioană în palmares şi cu două Cupe, UTA Arad este una dintre marile echipe din fotbalul românesc. A fost înfiinţată pe 18 aprilie 1945 şi, până anul trecut, era echipa din provincie cu cele mai multe titluri de campioană, record pe care-l împărţea cu CFR Cluj şi Chinezul Timişoara.

La finalul sezonului trecut, CFR Cluj a câştigat însă al 7-lea titlu de campioană şi a devenit astfel echipa din provincie cu cele mai multe campionate în palmares.

Afla mai multe despre: meme stoica 

viewscnt
Articole similare