Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, elogii fără seamăn pentru un jucător al rivalei Rapid: ”Va însemna mult pentru fotbalul românesc” | EXCLUSIV

MM Stoica, elogii fără seamăn pentru un jucător al rivalei Rapid: ”Va însemna mult pentru fotbalul românesc” | EXCLUSIVgalerie foto

Rapid

Comentarii

MM Stoica a vorbit la superlativ despre un jucător al rivalei Rapid.

Rapid şi-a continuat parcursul senzaţional din urma venirii lui Adi Mutu în Giuleşti şi în a patra etapă a play-out-ului, învingând-o, în deplasare, pe UTA Arad.

Formaţia pregătită de ”Briliant” s-a impus fără prea mari probleme împotriva altei pretendente la primul loc din play-out, prin golurile lui Alex Ioniţă şi Rareş Ilie.

Fostul jucător de la Astra sau CFR a deschis scorul în primul minut al reprizei secunde, chiar din pasa lui Ilie, înainte ca jucătorul de 18 ani să închidă tabela în minutul 75.

În ciuda laudelor primite în ultima vreme, prestaţiile bune ale lui Rareş Ilie au continuat, iar acesta a reuşit să îşi impresioneze chiar şi rivalii.

MM Stoica a vorbit la superlativ despre perla Rapidului, deşi a punctat că acesta nu poate fi comparat cu Octavian Popescu, fiind jucători de profile diferite.

Managerul general de la FCSB a explicat că modestia acestuia este un atuu important şi că este de părere că acesta va fi foarte important pentru fotbalul românesc.

MM Stoica, cuvinte la superlativ despre un jucător al rivalei Rapid

Rareş nu-l putem compara, pentru că Octavian are o viteza incredibilă de deplasare, dar Ilie are şi fizic, şi o inteligenţă ieşită din comun şi am impresia că e un băiat serios.

S-a vorbit laudativ de el, dar nu şi-a pierdut capul. Orice jucător care merge la naţionala U19 în loc de U21 sau echipa mare şi nu e supărat că merge acolo, ba chiar e decisiv, spune multe despre caracterul lui.

Am spus-o când nu ştia nimeni cine e Ilie, va însemna mult pentru fotbalul românesc”, a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport.

În urma victoriei cu UTA, Rapid se menţine pe primul loc în play-out şi le dă peste cap planurile arădenilor de a încheia pe acea poziţie.

Adi Mutu a condus echipa giuleşteană în cinci partide până acum, câştigându-le pe toate.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare