You are here:

MM Stoica l-a lăudat pe Daniel Bîrligea după "dubla" înscrisă de Louis Munteanu, în poarta celor de la FCSB: "Îşi cunoaşte calităţile"

MM Stoica l-a lăudat pe Daniel Bîrligea după "dubla" înscrisă de Louis Munteanu, în poarta celor de la FCSB: "Îşi cunoaşte calităţile"

FCSB

Comentarii

CFR Cluj şi FCSB au remizat cu scorul de 2-2 într-un meci al etapei a 9-a din Superliga.

CFR Cluj şi-a creat un avantaj considerabil pe tabela de marcaj, prin reuşitele lui Louis Munteanu. Mihai Stoica a apreciat calitatea execuţiilor atacantului adus de CFR Cluj în vara acestui an.

Oficialul campioanei României a vorbit şi despre cea mai recentă achiziţie a celor de la FCSB, Daniel Bîrligea, transferat de la CFR Cluj. Jucătorul crescut în Italia îşi aşteaptă debutul în tricoul noii sale echipe, însă, Mihai Stoica este deja convins de o serie de calităţi de care Bîrligea a dat dovadă în perioada petrecută la CFR Cluj.

Mihai Stoica: "Îmi plac atacanţii care se bat, care bat fundaşii"

"Îl cunosc prea puţin, am stat prea puţin de vorbă, din ce simt eu, el având educaţia fotbalistică dobândită în Italia nu cred că e foarte interesat de ce s-a scris, ce s-a spus.

Îşi cunoaşte calităţile şi repet, am spus-o cu ochii închişi şi după golul ăsta excepţional (n.r. primul gol înscris de Louis Munteanu în CFR - FCSB), mie îmi plac fotbaliştii care joacă toate fazele. Mie nu îmi place un atacant care simulează că sare la cap, care evită mereu contactele. Îmi plac atacanţii care se bat, care bat fundaşii.", a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

FCSB îşi aşteaptă debutul în UEFA Europa League. Campioana României o va înfrunta pe RFS în prima partidă europeană de la succesul de pe teren propriu în faţa austriecilor de la LASK Linz. 

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujsuperligamihai stoicadaniel birligealouis munteanumm stoica 

viewscnt
Articole similare