You are here:

OFICIAL | Costel Gâlcă şi-a adus jucătorul dorit! Fotbalistul crescut de o echipă de tradiţie din Spania a semnat cu Universitatea Craiova

OFICIAL | Costel Gâlcă şi-a adus jucătorul dorit! Fotbalistul crescut de o echipă de tradiţie din Spania a semnat cu Universitatea Craiova

Universitatea Craiova

Comentarii

Iago Lopez (25 de ani), este noul jucător al Universităţii Craiova.

Universitatea Craiova a reuşit să aducă un nou jucător pe postul de fundaş dreapta. Oltenii s-au bazat doar pe Ştefan Vlădoiu pe acest post, în ultimele luni, iar Costel Gâlcă a simţit nevoia să aducă întăriri în defensivă.

Iago Lopez, fundaşul lateral dreapta în vârstă de 25 de ani adus de Universitatea Craiova a mai evoluat pe parcursul carierei sale la echipe precum Deportivo de La Coruna, Girona, CD Mirandes şi AD Alcorcon.

500.000 de euro este cota de piaţă a spaniolului crescut de Deportivo de La Coruna, fostă campioană a Spaniei, ajunsă în a doua ligă spaniolă.

Universitatea Craiova şi-a găsit fundaş dreapta

"OFICIAL | Bienvenido, Iago! Ştiinţa îşi întăreşte compartimentul defensiv şi-l aduce în Cetatea Băniei pe fundaşul dreapta Iago Lopez. Spaniolul în vârstă de 25 de ani va purta tricoul cu numărul 22.

Iago Lopez a evoluat în trecut la echipe precum AD Alcorcon, Logrones, CF Peralada şi CD Mirandes. Mult succes în tricoul alb-albastru, Iago!", au transmis cei de la Universitatea Craiova, pe reţelele de socializare.

Universitatea Craiova ocupă locul patru în clasamentul Superligii, cu 15 puncte. În ultima etapă, oltenii au suferit un eşec surprinzător în Copou, în faţa celor de la Poli Iaşi, cu scorul de 2-0.

Afla mai multe despre: universitatea craiovaiago lopezconstantin galcasuperligadeportivo de la coruna 

viewscnt
Articole similare