You are here:

"Mi-am dat de mai multe ori restart". Lucruri mai puţin cunoscute despre Denis Alibec | VIDEO

"Mi-am dat de mai multe ori restart". Lucruri mai puţin cunoscute despre Denis Alibec | VIDEO

Farul Constanța

Comentarii

Denis Alibec este leşinat după mâncărurile gătite de mama şi de bunica lui! A recunoscut că nu poate spune pas unei felii de cozonac de casă, iar vârful naţionalei a avut şi alte dezvăluiri.

Alibec nu se uită la bani, atunci când îi place ceva. A apucat însă să-şi investească o parte din veniturile obţinute din fotbal. 

"În imobiliare deocamdată, pentru că încă sunt activ şi nu am timp de altceva. (n.r. - Cel mai costisitor moft?) McLarenul. Cel mai mare capriciu? Să am dreptate mereu... (n.r. - Şi ai mereu?) Nu, acum mi-am dat seama la 33 de ani", a recunoscut atacantul revenit lângă Gică Hagi. 

Criticat în repetate rânduri că are probeme cu silueta, Alibec a recunoscut că nu poate refuza o mâncare bună: "Paste şi cozonac (n.r. - printre mâncărurile preferate). Bunica îmi găteşte de toate, îmi place mâncarea tradiţională", a mai spus el. 

Alibec s-a întors la Farul de teamă să nu piardă naţionala. A şi marcat, în meciul cu Petrolul, când a purtat şi banderola de căpitan. La 33 de ani, Alibec nu se gândeşte încă la retragere.

"Mi-am dat de mai multe ori restart la carieră, dar aşa a fost să fie. Nu am regrete şi cred că am timp să îmi îndeplinesc visele. Eu cred că mereu am avut stilul meu aparte", a încheiat Denis Alibec. 

Afla mai multe despre: denis alibecdenis alibec farul 

viewscnt
Articole similare