You are here:

Incredibil! Adi Petre se retrage din fotbal la 26 de ani. Ce s-a întâmplat cu fostul atacant de la FCSB

Incredibil! Adi Petre se retrage din fotbal la 26 de ani. Ce s-a întâmplat cu fostul atacant de la FCSB

Fotbal intern

Comentarii

Adrian Petre pune capăt carierei în fotbal la doar 26 de ani, după ce în ultimii ani a încercat să revină la forma care l-a propulsat spre naţionala U21, FCSB sau Esbjerg.

Final de carieră pentru Adi Petre! Se retrage la 26 de ani, după dezamăgirile din ultimii ani

Adi Petre a fost unul dintre atacanţii de perspectivă ai României, însă cariera sa a luat-o la vale. Arădeanul s-a afirmat la UTA, apoi s-a transferat în Danemarca, la Esbjerg, în 2017. 

Cel mai înalt punct al carierei l-a atins la EURO U21, când a fost semifinalist cu mulţi dintre actualii componenţi ai naţionalei antrenate de Mircea Lucescu. 

În 2020, Adi Petre a semnat cu FCSB, unde a eşuat, iar din acel moment a început picajul. Atacantul a pendulat între echipe din ţară şi din străinătate, dar nu a mai confirmat la: Cosenza, UTA, Farul, Levadiakos, Hermannstadt, CS Tunari sau Concordia Chiajna. 

Anunţul retragerii lui Adi Petre a fost făcut de jurnalistul Cătălin Oprişan, cel care l-a invitat în podcast pe fostul atacant al României U21.  

"Din drama unui om, nu poţi cerşi clickuri! Dar Adi Petre, semifinalist în 2019 cu prima Generaţie de Suflet, a ales VREAU SĂ ŞTIU pentru a anunţa că s-a retras, definitiv, din fotbal, la 26 de ani! Definitiv!!!

Vineri, de la 19.30", a anunţat Cătălin Oprişan.

Atacantul a avut cele mai bune perioade bune la: UTA (59 de meciuri, 33 de goluri, 3 pase decisive) şi Esbjerg (82 de meciuri, 29 de goluri, 6 pase decisive).

Deşi a primit un tricou de campion cu Farul, el a plecat de lângă Gică Hagi cu mult înainte de titlul cucerit de "marinari". 

  • 15 meciuri şi 5 goluri sunt cifrele lui Adi Petre la naţionala U21. 

Afla mai multe despre: adi petreadi petre retragereadi petre carieraadrian petre 

viewscnt
Articole similare