You are here:

MM Stoica nu e impresionat de vedeta lui Dinamo. ”Burcă a avut de ales de pe un singur raft” | EXCLUSIV

MM Stoica nu e impresionat de vedeta lui Dinamo. ”Burcă a avut de ales de pe un singur raft” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Dinamo nu traversează o perioadă deloc grozavă. ”Câinii” au fost aproape să iasă din criză, dar nu au putut să ţină de rezultat în meciul de Cupa României, încheiat la egalitate, scor 1-1. Deşi se află pe loc retrogradabil, gruparea din Ştefan cel Mare a practic un fotbal plăcut ochiului şi şi-a creat aproape meci de meci un număr important de ocazii.

Cu toate că Dinamo este nou-promovată în Superligă, iar echipa avut o ascensiune care a surprins suflarea fotbalistică din România, unii suporteri alb-roşii au început să îşi pună semne de întrebare cu privire la rămânerea lui Burcă pe banca tehnică.

Mihai Stoica a rămas impresionat de promovarea lui Dinamo. ”Una dintre cele mai mari surprize”

Invitat în studioul Orange Sport, Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului, i-a lăudat, din nou pe rivali, pentru promovare, în Superligă, dar a şi subliniat punctul slab din echipa lui Dinamo.

”Una dintre cele mai mari surprize ale ultimelor sezoane este Dinamo, pentru că toată lumea credea că Dinamo va retrograda în Liga 3. Cine spune că nu este aşa, nu este corect. Nu am crezut că pot promova, au promovat”, a spus Mihai Stoica, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Dennis Politic nu l-a dat pe spate pe MM Stoica. ”Nu marchează. De aceea a venit liber de contract”

Oficialii FCSB a lăudat jocul ofensiv al lui Dinamo, dar nu a rămas impresionat de Goncalo Gregorio şi Dennis Politic. Atacantul crescut de Bolton a venit în această vară la Dinamo din postura de jucător liber de contract şi deşi a impresionat prin tehnica, a reuşit doar un gol în cinci meciuri de campionat.

”Mie îmi place ce joacă Dinamo. Au ocazii. Dinamo nu are calitate, de aia nu marchează. A venit Greg de la Liga a Treia. Dennis Politic este un jucător interesant, dar nu marchează. De aceea a ajuns liber la o echipă la care nu se ştia dacă va avea drept de joc sau nu. Eu cred că Dinamo are performanţe mai mari decât cele pe care ar fi trebuit să le aibă cu lotul respectiv. Burcă a avut de ales de pe un singur raft. Nu a putut să se uite pe un raft mai sus”, a adăugat MM Stoica.

 

Afla mai multe despre: dinamofcsbmihai stoica 

viewscnt
Articole similare