Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oficialul FRF l-a pus la punct pe Gică Popescu, după ce ”Baciul” a contestat formatul Cupei României. ”O să refuze să joace şi în grupele Champions League” | EXCLUSIV

Oficialul FRF l-a pus la punct pe Gică Popescu, după ce ”Baciul” a contestat formatul Cupei României. ”O să refuze să joace şi în grupele Champions League” | EXCLUSIV

Cupa României

Comentarii

Gică Popescu, preşedintele Farului, a răbufnit la adresa formatului din Cupa României, înaintea meciului de la FC Voluntari. Fostul căpitan al naţionalei României s-a declarat uluit de faptul că Farul dispută toate meciurile din grupă în deplasare, deşi a câştigat titlul în sezonul trecut.

Invitaţi în studioul Orange Sport, Mihai Stoica şi Andrtei Vochin s-au contrat pe formatului implementat de FRF în sezonul trecut pentru Cupa României. Consilierul preşedintelui Fedreaţiei Române de Fotbal i-a dat o replică ironică lui Popescu, reamintindu-i că şi formatul Ligii Campionilor se va schimba din sezonul următor. 

Andrei Vochin: Bănuiesc că o să refuze să joace şi în grupele Ligii Campionilor la anul, pentru că vă fi acelaşi format, daca vă ajunge acolo.

Scandalul ”Cupa României” putea fi stins în urmă cu doi ani. ”Ce e cu prostiile astea? 

Mihai Stoica a intervenit şi s-a declarat nemulţumit de faptul că FCSB va juca toate partidele din grupă în deplasare. Vochin a ţinut să îi reamintească oficialului FCSB că roş-albaştrii nu vor da piept doar cu două echipe din prima ligă

MM Stoica: De ce jucăm cu Craiova în deplasare? De ce nu avem nici măcar un meci pe teren propriu? 

Oficialul FRF a ţinut să reamintească de faptul că, echipele participante în Cupa României se puteau opune noului format, atunci când acesta a fost propus, în urmă cu doi ani. 

Andrei Vochin: Dar de ce sunteţi cap de serie în campionat si nu trebuie să jucaţi cu trei echipe din Liga 1? Când se propune un proiect, cu doi ani înainte, spunem că nu ne interesează. Ce e cu prostiile astea? Nu te trezeşti tu, când îţi dai tu seama, că nu stiu cum e formatul. Anul trecut, când ai jucat meciurile pe teren propriu, nu era bine?

FCSB a debutat cu dreptul în Cupa României, pe terenul lui FC Bihor, scor 2-0. Vicecampioana mai are de disputat două deplasări, cu Oţelul şi FCU Craiova 1948.

Gică Popescu nu înţelege nimic din noul format al Cupei

"E ridicol! Nu ştiu care a fost mintea luminată să decidă o astfel de competiţie, un astfel de ţintar. Noi suntem echipa campioană şi jucăm trei meciuri în deplasare. Nu ştiu dacă lumea vrea să vadă în semifinale, în sferturi echipele din Liga 2 sau Liga 3 ori vor să vadă echipele care ar merita să fie acolo, sus. În majoritatea ţărilor am văzut că echipele care au terminat sus sunt dezavantajate. La noi e total pe dos.

Eu nu înţeleg cum noi, echipa campioană, jucăm trei meciuri în deplasare. Este ridicol, e de noapte minţii! Nici nu jucăm cu toate echipele din grupă. Eu aşa ceva nu am mai văzut şi nu am crezut că există, dar ne adaptăm şi la această competiţie ridicolă.

Ei (n.r - FRF) continuă. Probabil le place să aibă toate echipele supărate. Repet, nu e normal ce se întâmplă, ca echipa campioană să joace trei meciuri în deplasre. Nu ştiu ce trebuie făcut, dar nu-ţi conferă plăcere această competiţie. Nu avem nici cel mai mic favor fiind echipa campioană.

Orice competiţie o tratăm cu seriozitate. E un trofeu pe care nu l-am câştigat de mult timp. Ni-l dorim, dar ni l-am fi dorit într-un alt format", a declarat Gică Popescu, în urmă cu o săptămână, după meciul cu Dinamo.

 

 

 

Afla mai multe despre: farulgică popescuandrei vochin 

viewscnt
Articole similare