adplus-dvertising
You are here:

MM Stoica ţine legătura cu fotbalistul unei alte echipe din Liga 1: "Are probleme foarte mari". E aşteptat la FCSB pe acelaşi model folosit de Gigi Becali | EXCLUSIV

MM Stoica ţine legătura cu fotbalistul unei alte echipe din Liga 1: "Are probleme foarte mari". E aşteptat la FCSB pe acelaşi model folosit de Gigi Becali | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a recunoscut că ţine legătura cu atacantul lui FC Argeş, Cristi Dumitru (19 ani), care nu trece prin cea mai bună perioadă. Oficialul a oferit o posibilă explicaţie a picajului tânărului fotbalist, care speră să fie păstrat la echipa din Berceni la începutul sezonului următor.

Ce se întâmplă cu Cristi Dumitru, fotbalistul împrumutat de FCSB la FC Argeş. MM Stoica: "Are probleme"

După ce a fost om de bază în echipa lui Andrei Prepeliţă în sezonul trecut, Cristi Dumitru a devenit rezervă în actuala stagiune. Sezonul slab a culminat cu eliminarea din ultimul meci din Liga 1, cu UTA Arad, atunci când a fost eliminat de pe margine, în minutul 75, după ce a înjurat. 

Mihai Stoica ţine legătura cu fotbalistul pe care FCSB l-a dat pentru a fi crescut de FC Argeş şi a aflat prin ce perioadă trece. 

"N-am văzut ce a făcut. Probabil că aşa a fost, a înjurat. Cred că mult mai bine ar fi ca arbitrii să nu fie aşa sensibili. E culpabil ca un jucător tânăr să înjure un arbitru. Prea sensibili sunt arbitrii. Va plăti, nu are voie să înjure, că e un copil. Dar când un arbitru comite o eroare, cine plăteşte, când îşi bate joc? Nu e ok. Cred că dacă era alt fotbalist şi înjura, cred că se făcea arbitrul că nu aude. E clar că a greşit, dar prea sensibili sunt arbitrii. 

Eu ţin legătura cu Cristi Dumitru şi are probleme foarte mari. A avut ambii părinţi bolnavi cu Covid, în stare gravă. Ar trebui şi arbitrii să ţină cont de frustrări. A fost unul dintre cei mai influenţi în salvarea lui FC Argeş în sezonul trecut. A pierdut echipa, are motive să fie nervos. Să ţină cont arbitrii că există momente când nu-ţi poţi controla reacţiile", a declarat oficialul FCSB, Mihai Stoica, pentru Telekom Sport. 

Cristi Dumitru, aşteptat înapoi la FCSB

FCSB are mai mulţi fotbalişti de perspectivă împrumutaţi. Pe lângă Cristi Dumitru, la alte echipe sunt Gabriel Simion, Dragoş Nedelcu, Răzvan Ducan, Alexandru Pantea, Robert Ion, Adrian Niţă, Ştefan Cană, Mihai Udrea sau Andrei Pandele.

Ei au făcut parte din lotul echipei la începutul sezonului, când antrenorul a definitivat lotul şi a decis pe cine se va baza. 

Cristi Dumitru este un fotbalist apreciat de oficiali de la FCSB, mai ales după evoluţiile din tricoul lui FC Argeş, iar atacantul ar putea fi păstrat în lotul echipei pentru sezonul următor.

viewscnt
Articole similare