adplus-dvertising
You are here:

Moment ISTORIC în fotbalul românesc. Becali renunţă la FCSB şi se retrage din fotbal. Decizia şocantă a patronului roş-albaştrilor: "O să ziceţi că sunt nebun"

Moment ISTORIC în fotbalul românesc. Becali renunţă la FCSB şi se retrage din fotbal. Decizia şocantă a patronului roş-albaştrilor: "O să ziceţi că sunt nebun"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali pregăteşte o iarnă spectaculoasă pe piaţa transferurilor, însă latifundiarul din Pipera se apropie din ce în ce mai mult de retragerea oficială din fotbal.

Aflată la 10 puncte în spatele liderului CFR Cluj, FCSB este din nou aproape de ratarea unui titlu în Liga I. De altfel, ultimul campionatu cucerit de roş-albaştri a fost cel din 2015, când antrenorul echipei era Constantin Gâlcă. În ultimele şase sezoane, deşi s-au aflat nume importante pe banca tehnică, printre care Laurenţiu Reghecampf, Mirel Rădoi sau Mihai Teja, FCSB a pierdut de fiecare dată lupta pentru titlu cu Astra Giurgiu, cu FC Viitorul şi cu CFR Cluj, campioana ultimelor patru sezoane din Liga I.

În ciuda rezultatelor modeste din ultimii ani, FCSB continuă să vândă bine pe piaţa transferurilor, iar cele mai bune exemple sunt chiar Olimpiu Moruţan şi Dennis Man, vânduţi în acest an pentru o sumă totală care depăşeşte 15 milioane de euro. Astfel, Gigi Becali a dezvăluit că este pregătit să renunţe la toate celelalte afaceri pe care le are, însă va continua să investească la FCSB şi la Arcom.

Moment ISTORIC în fotbalul românesc. Becali renunţă la FCSB şi se retrage din fotbal. Decizia şocantă a patronului roş-albaştrilor: "O să ziceţi că sunt nebun"

"Se zice că mama înţelepciunii este aducerea aminte de moarte şi mă gândeam... Cum să-mi aduc aminte de moarte? O să ziceţi «Bă, ăsta e nebun!». Da, dar e mama înţelepciunii. Dacă mă gândesc la moarte, nu mă mai interesează să fac afaceri. Păi, dacă eu mor oricum, de ce să fac bogăţii.

Pentru ce să mă gândesc la toate nemuririle dacă mor? Ţin Steaua (n.r. - FCSB), Arcom-ul, două care sunt mari, celelalte nu mă mai interesează”, a declarat Gigi Becali potrivit România TV.

Însă latifundiarul din Pipera îşi pregăteşte şi ieşirea din fotbal. Chiar în toamna acestui an, Gigi Becali a ales Mănăstirea Frăsinei pentru a-şi petrece câteva zile înaintea meciului cu Dinamo. Gigi Becali a mai mers la lăcaşul de cult aflat la 25 de kilometri de Râmnicu Vâlcea, când a fost însoţit, rând pe rând, de Alexandru Tudor, de Ionuţ Luţu sau de Mihai Stoica, iar mulţi dintre apropiaţii săi susţin că patronul roş-albaştrilor intenţionează să se retragă definitiv la Mănăstirea Frăsinei.

"Vreau să mă călugăresc, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta. Nu vrea familia să mai vorbesc despre asta. Dar nu e un gând, o intenţie… Decizia e altceva, gândul e altceva… În primul rând, trebuie să am acordul familiei" , a spus Gigi Becali.

Patronul de la FCSB este pregătit să facă pasul cel mare şi să se călugărească după ce îşi va vedea cea de-a treia fată măritată.

“Spune tot mai des că, după ce-şi va vedea şi ultima fată la casă ei, se va retrage la o mănăstire sau pe Muntele Athos. Este poate cel mai credincios om pe care l-am cunoscut şi sunt convins că va face acest pas” , a declarat un apropiat din anturajul latifundiarului din Pipera.

viewscnt
Articole similare