Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment rar. Ce le-au spus cei de la CFR Cluj fotbaliştilor de la Universitatea Craiova. Vătăjelu a auzit discuţia de la finalul partidei | VIDEO

Moment rar. Ce le-au spus cei de la CFR Cluj fotbaliştilor de la Universitatea Craiova. Vătăjelu a auzit discuţia de la finalul partidei | VIDEO
Comentarii

Universitatea Craiova a trecut pe lângă şansa de a lua trei puncte împotriva lui CFR Cluj, iar oltenii au simţit că puteau câştiga. Inclusiv campionii Ligii 1 le-au spus acest aspect, la finalul partidei.

Ce le-au spus cei de la CFR Cluj fotbaliştilor Universităţii Craiova, după 1-1 în Liga 1

"Ne-am bucurat la final pentru punct, însă eu cred că meritam mult mai mult. Cred că şi adversarii ştiau lucrul acesta şi ne-au şi zis-o la final", a declarat Vătăjelu.   

De acord cu fundaşul stânga a fost şi Paul Papp, care crede că oltenii au dominat: "Nu pot să spun că ne mulţumeşte, pentrucă după cum aţi văzut am dominat toată partida. Cred că Dumnezeu a ţinut cu fotbalul în seara asta. Ei au avut doar o şansă de gol şi au înscris din nimic practic". 

Alexandru Mateiu şi-a asumat pasa greşită la golul marcat de CFR Cluj şi i-a luat apărarea lui Laurenţiu Reghecampf. 

"Ne simţim puţin fericiţi, dar dezamăgiţi că merităm mai mult în seara aceasta. Ei avut doar un şut pe poartă şi acela din unghi, 35 de metri cât a fost cred că şi un pic de noroc. Ne pare rău de cele trei puncte, de mister (n.r. - Laurenţiu Reghecampf), că merita această victorie. Nu e de vină mister că eu dau pasă în spate şi dă Petrila gol de la 35 de metri. Incredibil, păcat.  La eroarea aia nu m-am informat foarte bine şi puteam să am noroc să scap, dar Petrila a avut o execuţie de senzaţie. Felicitări!

Simţeam că suntem buni, ştiam ce calităţi avem, cred că şi în prima repriză am dominat poate nu cu multe ocazii, dar am jucat bine. Ne dorim să intrăm cât mai repede (n.r. - în play-off) şi să scăpăm de grijile astea, nu este nicio presiune că suntem jucători buni şi vom aduna puncte în meciurile următoare.

Ratăm mult, avem multe ocazii, jucăm bine, dar nu... CFR are o ocazie, dă gol şi putea să se termine 1-0 pentru ei nemeritat, noi avem 10 ocazii şi nu putem să câştigăm", a declarat mijlocaşul central al Universităţii Craiova.

VIDEO Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-1, în Liga 1

CFR Cluj, liderul Ligii 1, a remizat, sâmbătă seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Universitatea Craiova, într-un meci contând pentru etapa a XXIV-a a primului eşalon, în care gazdele au egalat la ultima fază.

CFR Cluj este lider în clasamentul Ligii 1, cu 60 de puncte. Echipa de pe locul doi, FCSB, are 51 de puncte şi un joc mai puţin (23). Universitatea Craiova este pe 5, cu 36 de puncte.

 

Afla mai multe despre: universitatea craiova cfr cluj 1-1vatajeludan petrescu 

viewscnt
Articole similare