Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care cei de la Pyunik Erevan s-au enervat la Cluj: ”Eu înţeleg limba română”. Ce i-a deranjat

Motivul pentru care cei de la Pyunik Erevan s-au enervat la Cluj: ”Eu înţeleg limba română”. Ce i-a deranjat

CFR Cluj

Comentarii

Cei de la Pyunik Erevan au fost enervaţi de felul în care valoarea echipei a fost reflectată de presa din România.

Pyunik Erevan, campioana Armeniei, a reuşit să o elimine pe CFR Cluj din turul 1 al Ligii Campionilor, una dintre cele mai mari surprize din această fază a competiţiei.

La Pyunik Erevan a jucat şi Eugeniu Cociuc, un mijlocaş central din Republica Moldova. Acesta a spus după meci de ce a fost deranjat de comentariile din presa din România.

Motivul pentru care cei de la Pyunik Erevan s-au enervat: ”Noi din prima am vrut să fim respectaţi”

CFR Cluj a ratat calificarea în turul 2 al Ligii Campionilor după ce s-a făcut de râs în faţa campioanei Armeniei, Pyunik Erevan. Calificarea a fost decisă la penalty-uri, după 0-0 în tur, 1-1 în retur - după 90 de minute şi 2-2 după prelungiri.

Eugeniu Cociuc, mijlocaş din Republica Moldova, susţine cu fair-play că CFR Cluj a dominat meciul, dar susţine că el şi colegii săi au făcut, de asemenea, un joc foarte bun.

Eugeniu Cociuc spune că au fost şi lucruri mai puţin plăcute şi s-a declarat nemulţumit că echipa sa a fost privită de sus şi considerată una de amatori. Jucătorul în vârstă de 29 de ani susţine că şi-ar fi dorit mai mult respect.

”Suntem bucuroşi, am trecut în etapa următoare, e fain pentru noi. A fost greu, meciul a fost foarte greu. Să fim sinceri, mai mult a dominat CFR. Dar şi noi am jucat bine, părerea mea.

Cred că am meritat şi noi. Noi din prima am vrut să fim respectaţi. Înainte de meci era... (Aţi simţit că nu aţi fost respectaţi?) Da, puţin aşa. Eu înţeleg limba, puţin am simţit. Nu de la echipă... de la toată presa.

Am auzit încă de la primul meci ”e o echipă de amatori, e o echipă de...”, a declarat Eugeniu Cociuc.

CFR Cluj, campioana României, a fost eliminată încă din primul tur al Ligii Campionilor. Clujenii vor continua în turul 2 al Conference League, pe traseul campioanelor şi vor juca împotriva celor de la Inter Club d’Escaldes, campioana Andorrei.

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare