Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Claudiu Keşeru şi-a dorit să revină la FCSB, chiar dacă ştia că putea fi scos din echipă de Becali: ”E de înţeles” | EXCLUSIV

Motivul pentru care Claudiu Keşeru şi-a dorit să revină la FCSB, chiar dacă ştia că putea fi scos din echipă de Becali: ”E de înţeles” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Alex Bourceanu a discutat despre motivul pentru care Claudiu Keşeru.

Claudiu Keşeru s-a întors la FCSB la mai bine de şase ani de când părăsise iniţial clubul, în favoarea lui Ludogorets.

După ce a fost tras pe linie moartă de echipa la care este golgheterul all-time, internaţionalul român a ales să revină la formaţia roş-albastră.

După un început bun, cu trei goluri în primele trei meciuri, atacantul nu a mai arătat forma dorită de Becali, iar latifundiarul a ales să îl scoată din echipă.

Keşeru ştia că putea păţi acest lucru, dar a ales să se întoarcă oricum, iar Alex Bourceanu a pus decizia sa pe seama nostalgiei şi dorinţei de a reveni unde a avut parte de succes şi fericire.

Motivul pentru care Claudiu Keşeru şi-a dorit să revină la FCSB

Mai ales când te întorci la o echipă unde ai fost unul dintre cei mai buni jucători şi nu mai eşti privit la fel, eu am trăit-o de două ori la FCSB, e trist, dar trebuie să mergi mai departe.

FCSB atrage pentru că în momentul în care... o echipă la care ai avut succes te atrage să te întorci pentru că... cumva ai fost accidentat, sau ai un insucces, sau pur şi simplu lucrurile nu merg bine la clubul la care eşti, sau poate ai ajuns la o vârstă şi clubul îşi doreşte să facă o schimbare...

Nu înseamnă că tu eşti mai slab sau nu mai eşti la fel de bun. Încerci tot timpul să te întorci unde ţi-a fost foarte bine. E logică mişcarea, nu e aproape niciodată foarte bună, dar e logică, gândeşti cu creierul emoţional.

Când ajungi aproape de finalul carierei cauţi zona în care te-ai simţit foarte bine, e natural. Toţi vrem să ne întoarcem acolo unde ne-a fost bine, cred.

E frumos să câştigi campionate cu o echipă, să fie suporteri pe stadion şi dacă joci la o echipă care are mulţi suporteri, atunci e cumva natural să vrei să te întorci.

Eşti acasă, eşti la cea mai mare echipă din România şi de ce sa nu vrei să faci asta? E de înţeles, acum fiecare e liber să aleagă, eu nu judec deciziile pe care le-au luat foştii mei colegi, cum e Keşeru”, a declarat Alex Bourceanu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: alexandru bourceanu 

viewscnt
Articole similare