Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutarea lui Chiricheş la FCSB îl face pe Becali să bage mâna adânc în buzunar. ”Salariul lui costă cât transferul definitiv al lui Burcă”

Mutarea lui Chiricheş la FCSB îl face pe Becali să bage mâna adânc în buzunar. ”Salariul lui costă cât transferul definitiv al lui Burcă”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali nu a renunţat încă la visul de a-l readuce pe Chiricheş la FCSB. Fundaşul lui Cremonese se alfă la final de contract cu gruparea italiană, iar şansele ca acesta să continue alături de gruparea din Cremona în Serie B.

Vlad Chiricheş a plecat din România în 2013, după un sezon de excepţie în tricoul FCSB-ului. În acel an, roş-albaştrii au cucerit titlul de campioană în România şi au ajuns în optimile Europa League, unde au fost eliminaţi de Chelsea. Chiricheş a evoluat peste hotare pentru Tottenham, Napoli, Sassuolo şi Cremonese.

În urmă cu o lună, Gigi Becali a vorbit despre interesul FCSB-ului pentru Andrei Burcă, fundaşul de la CFR. 

”M-ar interesa Burcă, dar nu poţi să-l iei. Varga e om de afaceri, dar... Nu dau eu... Burcă are aproape 30 de ani. Eu dacă dau bani pe un jucător, o fac doar dacă pot lua acei bani dintr-un viitor transfer. Dau maximum 500.000 de euro pe un jucător de 28-29 de ani, dacă am nevoie de el. Ca să dau 1 milion sau 1,5 milioane, trebuie să fie un jucător de 20-21 de ani. Trebuie să ai o strategie de afaceri”, spunea Becali pentru Fanatik în luna mai.

Mutarea lui Chiricheş la FCSB îl face pe Becali să bage mâna adânc în buzunar. ”Salariul lui costă cât transferul definitv al lui Burcă”

“Salariul pe un an al lui Chiricheş costă cât transferul definitiv al lui Burcă. El trebuie să dea un răspuns. A spus că aşteaptă să vadă ce are, eu i-am făcut o ofertă, dar o să vedem. Aşteptăm să dea un răspuns. Mai avem vreo doi pe listă, dar nu sunt convins de ei. Nu mai iau decât jucători care pasează. Pentru că aşa am luat golurile de la 2-0 (n.r. cu Farul). Toată lumea «zbang» în ele”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Vlad Chiricheş este cotat de Transfermarkt la 900.000 de euro. În sezonul trecut, fundaşul român a bifat 16 meciuri în Serie A pentru gruparea din Cremona. Cremonese a retrogradat în Serie B de pe locul 19.

 

 

Afla mai multe despre: chiricheşfcsb 

viewscnt
Articole similare