Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ne scoatem sombreroul în faţa lui!” A fost elogiat în direct de Bogdan Cosmescu: ”A fost luat peste picior non-stop” | EXCLUSIV

”Ne scoatem sombreroul în faţa lui!” A fost elogiat în direct de Bogdan Cosmescu: ”A fost luat peste picior non-stop” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

UTA este aproape de cea mai mare performană de la revenirea ”Bătrânei Doamne” în Superligă (2020). Arădenii sunt la un pas de play-off, după victoria cu FCU Craiova 1948 de pe teren propriu, scor 3-2.

”A fost luat peste picior!” Mircea Rednic face minuni la Arad! Cosmescu, şocat de parcursul recent al UTA-ei

După un start slab de sezon, în care UTA a fost etapă de etapă în zona ”nisipurilor mişcătoare”, arădenii s-au redresat, iar după 29 de etape ocupă locul şase, cu 40 de puncte, iar play-off-ul nu mai pare doar un vis pentru alb-roşii.

Invitat în studioul Orange Sport, Bogdan Cosmescu s-a delcarat uimit de locul ocupat de UTA în clasament, având în vedere schimbările majore care au avut loc în acest sezon la gruparea arădeană şi startul slab de campionat.

Comentatorul a subliniat faptul că ”Puriul” a realizat aproape 30 de transferuri de la numirea sa în funcţia de princiap la UTA (aprilie 2023), iar echipa s-a omogenizat într-un final, deşi majoritatea experţilor o vedeau pe ”Bătrâna Doamnă” implicată în lupta pentru supravieţuire.

”Aici am nişte semne de întrebare (n.r.- referitor la UTA).  Dacă UTA este o echipă atât de bună încât să meargă în play-off, atunci ar trebuie să ne scoatem toţi sombreroul în faţa domnului Rednic, pentru că a adus o grămadă de particulari. A fost luat peste picior non-stop, şi de noi, şi de alţii, pentru că a adus 28 de jucători.

Ori este campionatul foarte slab şi a reuşit să se strecoare, ori a făcut echipă. Chiar nu ştiu ce să zic despre UTA. Cine este UTA? Echipa din acele 20 de minute bune din Giuleşti, sau din restul meciului? Nu înţelegi nimic”, a spus Bogdan Cosmescu la Orange Sport.

Afla mai multe despre: utasuperligabogdan cosmescumircea rednic 

viewscnt
Articole similare