Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ziua şi faza controversată în Superligă! Cum a beneficiat Hermannstadt de un penalty în meciul cu Oţelul. Gălăţenii ”au luat foc”

VIDEO | Ziua şi faza controversată în Superligă! Cum a beneficiat Hermannstadt de un penalty în meciul cu Oţelul. Gălăţenii ”au luat foc”

Superliga

Comentarii

Prima repriză a meciului dintre Hermannstadt şi Oţelul Galaţi a fost plină de evenimente.

La Sibiu, Oţelul a deschis scorul în minutul 12 prin Samuel Telas, care a reluat excelent o centrare de pe partea dreaptă a lui Cisotti. Trupa lui Marius Măldărăşanu nu a acuzat şocul primirii golului, iar Ianis Stoica a egalat în minutul 26 la capătul unei acţiuni superbe.

În minutul 38, Hermannstadt a beneficiat de o lovitură liberă indirectă, însă Eduard Pap a reţinut şutul puternic expediat de Daniel Paraschiv.

Se impunea penalty pentru Hermanntadt?

La una dintre ultimele acţiuni ale primei reprize, Gabi Iancu a căzut după un duel cu Cisse în marginea careului, iar Szabolcs Kovacs a indicat lovitură liberă. Cu toate acestea, ”centralul” a arătat punctul cu var la indicaţia arbitrilor din camera VAR. Gălăţenii au contestat, atât posibilul fault, cât şi locul în care s-a petrecut infracţiunea.

Într-un final, Daniel Paraschiv a transformat, iar la vestiare s-a intrat cu avantajul sibienilor, scor 2-1.

Afla mai multe despre: superligahermannstadtoţelulszabolcs kovacs 

viewscnt
Articole similare