Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu a vrut să-i ”articuleze”, dar Gică Hagi a intervenit: ”Îi băteam de îi rupeam. Acum, aveau fiţe. Nişte obraznici ”

Gică Popescu a vrut să-i ”articuleze”, dar Gică Hagi a intervenit: ”Îi băteam de îi rupeam. Acum, aveau fiţe. Nişte obraznici ”

Fotbal

Comentarii

Chiar dacă au trecut mai bine de 20 de ani de când naţionala României nu mai face parte din grupul celor mai valoroase echipe din Europa, orgoliile se păstrează.

Recent, Gică Hagi a povestit o întâmplare în care oamenii din fotbalul belgian luau în derâdere fotbalistul român, pe care îl numeau a fi unul ”complexat”. 

Gică Hagi nu se afla singur la acel eveniment. Alături de el era o altă legendă a fotbalului românesc, fostul căpitan de la Barcelona, Gică Popescu.

Auzind acele vorbe, olteanul Gică Popescu a vrut să intervină şi să-i ”tragă de guler” pe respectivii guralivi, însă ”Regele” a intervenit cu un semn discret pe sub masă, în care l-a domolit pe cumnatul său.

Gică Hagi: ”Noroc că l-am ţinut pe Popescu! Au prins tupeu. Obraznici”

Cu toate acestea, Gică Hagi nu a uitat afirmaţiile şi le-a catalogat în termeni duri, într-o conferinţă de presă de după meciul cu Universitatea Cluj. Mai ales că generaţia sa, de la finele anilor 2000, era cel puţin la fel de valoroasă precum a Belgiei.

Rezultate în perioada 1990-2000:

  • 26 mai 1990: Belgia - România 2-2
  • 14 octombrie 1992: Belgia - România 1-0
  • 13 octombrie 1993: România - Belgia 2-1
  • 22 aprilie 1998: Belgia - România 1-1
  • 28 aprilie 1999: România - Belgia 1-0

Ştiţi la ce s-a ajuns? Ce ne-au auzit urechile, mie şi lui Gică Popescu? La o masă. Am auzit: `Voi, românii, sunteţi complexaţi`. Gică Popescu a vrut să se dea la ăla. I-am făcut semn pe sub masă: `Băi, te rog frumos, mai calm`.

Vă daţi seama ce am păţit, să auzim noi asta? Nu de la noi din ţară, de afară. Şi erau sub noi, îi băteam de îi rupeam. Iar acum le-a crescut... Dacă comunitatea europeană e la ei, la belgieni. Aveau fiţe pe ei. Au uitat când îi băteam de nu mai ştiau de ei. Oamenii au prins tupeu, obraznici. În faţă! Dar, înghiţi şi mergi înainte. 

Noroc că l-am ţinut pe Gică. Ăla e oltean. Să le arătăm în vară că suntem mai valoroşi, cu toate că e greu”, a declarat Gică Hagi, în urmă cu câteva zile, în cadrul unei conferinţe de presă.

Afla mai multe despre: gica hagigica popescubelgia 

viewscnt
Articole similare