You are here:

"Negocieri". Mega-afacere: 7 milioane £! Tun financiar în Superligă | BREAKING NEWS

"Negocieri". Mega-afacere: 7 milioane £! Tun financiar în Superligă | BREAKING NEWS

Superliga

Comentarii

Se poartă negocieri pentru o mega-afacere în Superliga României. Presa internaţională a făcut anunţul.

Cu perioada de transferuri care stă să se deschidă peste puţin timp, un club din România poate da un adevărat tun financiar. Este vorba despre Rapid, care şi-a dat acordul pentru vânzarea lui Ermal Krasniqi la Sparta Praga, dar poate rămâne şi fără Albion Rrahmani, aflat pe lista mai multor cluburi.

Scoţienii anunţă negocieri purtate de Rangers pentru transferul lui Albion Rrahmani

Presa din Scoţia anunţă că Rangers i-a contactat pentru negocieri pe reprezentanţii lui Albion Rrahmani, 23 de ani, vârful de atac care a făcut senzaţie în Superligă la Rapid. Giuleştenii solicită 8 milioane de euro, aproximativ 7 milioane de lire sterline, pentru a spune "da" transferului lui Rrahmani, sumă pe care Rangers încearcă să o negocieze.

Concret, se pare că discuţiile dintre Rangers şi reprezentanţii lui Albion Rrahmani au avut loc la începutul lunii iunie. Potrivit sursei citate, Nils Kopen, diirectorul sportiv al lui Rangers, s-a întâlnit cu reprezentanţi lui Rrahmani şi au discutat despre transferul pe Ibrox Park, de unde Ianis Hagi se pregăteşte să plece.

Şefii lui Rangers l-au studiat atent pe Albion Rrahmani înainte de a lua decizia de a face o ofertă. Preţul pe care este gata să-l plătească Rangers (6 milioane de euro) este mai mic decât ce solicită Rapid, dar cu anumite bonusuri se poate ajunge la suma dorită de şefii giuleşteni.

"Nils Koppen a purtat discuţii cu reprezentanţii lui Albion Rrahmani pentru transferul său pe Ibrox în această vară. Rrahmani a fost studiat atent de către scouterii lui Rangers. (...) Un potenţial transfer a făcut un pas în faţă. (...) Slavia Praga oferă 2,5 milioane de lire  pentru semnătura jucătorului, însă românii cer 6,8 milioane de lire, o vânzare-record", scrie Daily Record.

Albion Rrahmani a marcat 19 goluri în sezonul recent încheiat, la Rapid şi FK Ballkani. De asemenea are cinci pase decisive în dreptul său, în 30 de meciuri (2534 de minute) jucate în toate competiţiile.

  • 3,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Albion Rrahmani în prezent, potrivi specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: albion rrahmani transferalbion rrahmani rangersalbion rrahmani transfer rangersrangers transfer albion rrahmanirangers negocieri transfer albion rrahmanialbion rrahmani negocieri transfer 

viewscnt
Articole similare