Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nelu Varga, după eşecul european: ”Staţi liniştiţi, nu murim. CFR-ul merge înainte!”. Următorul obiectiv: ”Îi batem pe cei de la FCSB. O să vedeţi!”

Nelu Varga, după eşecul european: ”Staţi liniştiţi, nu murim. CFR-ul merge înainte!”. Următorul obiectiv: ”Îi batem pe cei de la FCSB. O să vedeţi!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a părăsit cupele europene în acest sezon, iar finanţatorul clubului, Nelu Varga, a fost chestionat cu privire la cum afectează această situaţie viitorul formaţiei sale.

CFR Cluj a pierdut dramatic calificarea în turul al treilea din preliminariile Conference League.

După 1-1 în Gruia, clujenii s-au deplasat în Turcia pentru a întoarce soarta ”dublei” cu Adana Demirspor în favoarea lor, dar nu au avut sorţi de izbândă şi s-au văzut învinşi cu 1-2.

Nelu Varga, după eşecul european: ”Staţi liniştiţi, nu murim. CFR-ul merge înainte!”

Alături de formaţia clujeană în Turcia a fost şi finanţatorul Nelu Varga, însoţit şi el de fostul ministru al Apărării, Vasile Dîncu, un cunoscut apropiat al clubului ardelean.

La revenirea în România, Nelu Varga a fost chestionat cu privire la eşecul european al CFR-ului şi care este situaţia financiară a clubului în aceste noi condiţii.

Omul de afaceri a pus eliminarea echipei din cupele europene pe seama ghinionului şi a asigurat că CFR Cluj este un club stabil financiar, iar obiectivul rămâne acum campionatul.

”N-am înţeles ce s-a întâmplat la acea centrare din care ei au marcat. Am avut meciul în mână! Sincer, am o bucurie şi aceea că simt că am acum o echipă bună şi-n campionat o să fim bine. Sunt mulţi care vorbesc şi habar n-au fotbal! 

Noi ar trebui să ne concentrăm doar pe ceea ce joaca echipa. Staţi liniştiţi că nu murim din acest rezultat! CFR-ul merge înainte! Mai dădeam prime şi bonusuri dacă nu mergea? Mai erau primele şi salariile care se dau la noi?

Domnul Mandorlini mi-a făcut impresie bună. E foarte serios şi pragmatic! Nici n-am avut noroc la trageri, a fost ghinion. Dacă aveam puţin noroc, treceam de ei fără probleme la cum a jucat echipa azi. La anul ne focusăm pe cupe, acum vom face treabă în campionat. Nici nu mă gândesc la altceva.

Eu sper să-i batem pe cei de la FCSB duminică. O să vedeţi! Nu ştiu dacă vine şi domnul Dîncu la meci. Eu n-am să fiu la acest joc, dar sper să am parte de o surpriză plăcută”, a declarat Nelu Varga, la întoarcerea în ţară.

Pentru CFR Cluj urmează duelul cu FCSB, din etapa a patra a Superligii, programat duminică, 6 august, de la ora 21:30, pe stadionul Ghencea.

Afla mai multe despre: cfr clujconference leaguenelu varga 

viewscnt
Articole similare