Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fază inedită în Adana Demirspor - CFR Cluj. Ce a făcut un jucător când mingea a ajuns în posesia lui întrece orice imaginaţie | VIDEO

Fază inedită în Adana Demirspor - CFR Cluj. Ce a făcut un jucător când mingea a ajuns în posesia lui întrece orice imaginaţie | VIDEO

CFR Cluj

Comentarii

Meciul dintre Adana Demirspor şi CFR Cluj a oferit o fază inedită, de-a dreptul memorabilă, în prelungiri, care a ajuns foarte virală în mediul online.

CFR Cluj a pierdut returul cu Adana Demirspor, scor 1-2, astfel că a ratat dramatic calificarea în turul al treilea preliminar din Conference League.

După 1-1 în Gruia, CFR s-a văzut condusă în Turcia din minutul 43, când Babajide David a deschis scorul.

Totuşi, formaţia ardeleană a revenit în joc în minutul 68, când Vasile Mogoş a transformat impecabil un penalty, dictat în urma unei faze în care un jucător de la Adana, Gravillon, a primit cartonaşul roşu şi a fost eliminat.

Astfel, cu superioritate numerică pe teren, CFR Cluj părea că este la conducerea jocului, dar lovitura de graţie a dat-o formaţia turcă, atunci când Cherif Ndiaye a marcat, în minutul 90+3, golul victoriei pentru Adana Demirspor.

Reacţia inedită a unui jucător când mingea a ajuns la el, în Adana Demirspor - CFR Cluj. Ce a făcut mai apoi întrece orice imaginaţie | VIDEO

De la marcarea golului izbăvitor şi până la ultimul fluier al partidei s-au mai jucat cinci minute, iar avantajul de pe tabelă a putut fi păstrat de turci şi cu ajutorul unei decizii inedite luate de Younes Belhanda.

În minutul 90+8, ultimul al jocului, Adana avea un atac poziţional, iar mingea a ajuns în posesia mijlocaşului de 33 de ani, aflat în jumătatea adversă, la circa 30 de metri de poarta CFR-ului. 

Însă, Belhanda a decis să recurgă la o metodă inedită de a păstra mingea cât mai mult timp în posesia echipei sale, astfel că a trimis o pasă lungă direct spre propriul portar.

Faza spectaculoasă, dar şi eficientă în acelaşi timp, nu avea cum să treacă neobservată de internauţi, iar un clip video de fix 10 secunde s-a viralizat instantaneu în mediul online.

Faza respectivă a fost vizionată de nu mai puţin de 3,5 milioane de utilizatori pe Twitter, a fost apreciată de aproape 40.000 de internauţi şi a fost intens dezbătută în secţiunea de comentarii.

Internauţii au apreciat intenţia lui Younes Belhanda de a păstra mingea în posesia echipei turce şi de a nu permite celor de la CFR să mai aibă vreun un ultim atac în secvenţele de final ale partidei.

În cele din urmă, Adana Demirspor a reuşit calificarea în turul trei preliminar din Conference League, unde o va întâlni pe Osijek, din Croaţia, în timp ce CFR Cluj a fost eliminată din cupele europene în acest sezon.

Afla mai multe despre: cfr clujadana demirsporconference league 

viewscnt
Articole similare