Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Jose Mourinho se întoarce. Negocierile cu clubul uriaş, în toi: ”Suntem foarte compatibili”. Transferuri stelare pentru ”Special”

NEWS ALERT | Jose Mourinho se întoarce. Negocierile cu clubul uriaş, în toi: ”Suntem foarte compatibili”. Transferuri stelare pentru ”Special”
Comentarii

Jose Mourinho (61 de ani) este în negocieri avansate pentru a reveni la conducerea tehnică a unui club de top din fotbalul european. Se pun la cale chiar şi primele transferuri pentru a-l convinge pe titratul tehnician portughez să preia echipa.

Jose Mourinho, back in business! Clubul de renume pe care îl va prelua: ”Aşteptăm un răspuns”

Vicepreşedintele clubului Beşiktaş Istanbul, Huseyin Yucel, a anunţat că se află în discuţii avansate cu Jose Mourinho, care este liber de contract după ce a părăsit AS Roma, relatează rmcsport.fr.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

"Am avut prima întâlnire cu Mourinho în urmă cu aproximativ o lună. După aceea, am continuat negocierile şi am făcut oferta noastră până în punctul în care ne aflăm acum.

Acum aşteptăm un răspuns. Aşadar, suntem în proces de discuţii. Cred că Mourinho şi Beşiktaş vor fi foarte compatibili în ceea ce priveşte ideile, mai degrabă decât buget", a declarat el.

În timp ce sosirea lui "Special One" ar fi o lovitură uriaşă pentru Beşiktaş, clubul turc este, de asemenea, dornic să îi ofere lui Mourinho recruţi de primă clasă: "Suntem în discuţii cu Angel Di Maria.

Peste două săptămâni se termină campionatul în Portugalia. După două săptămâni, el a spus că este deschis la toate ofertele. Am lăsat lucrurile aşa şi vom continua negocierile".

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Nu la fel de cunoscut ca Di Maria, dar membru important al echipei Atletico Madrid de mai mulţi ani, fundaşul Mario Hermoso (aflat şi el la final de contract) se află pe lista lui Beşiktaş, dar evoluţia în acest dosar va depinde de dorinţele viitorului antrenor:

"Hermoso este pe lista noastră, dar nu se pune problema să transferăm un nume fără să ne fi decis asupra antrenorului".

Afla mai multe despre: jose mourinhoturciabesiktas 

viewscnt
Articole similare